Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп месец август 2008

Добавено в Готварски статии, Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп месец август 2008

ОВЕН
Последният летен месец ще донесе на Овните възможност да стабилизират своето положение на работното място и в отношенията с колегите. Сега вие ще бъдете последователни в изпълнението на всички свои професионални и делнични задължения, ще се окажете по-мобилизирани, което ще ви позволи да реализирате макар и не бърз, но стабилен успех. Разположението на планетите през август говори и за вашата активност в сферата на личните взаимоотношения. При това, ако първата половина на месеца ще ви носи по-скоро романтични увлечения и леки флиртове, то през втората половина на август отношението към собствения ви личен живот ще стане по-сериозно. През втората половина на месеца не се изключва завързване на нови отношения по ваша лична инициатива.

ТЕЛЕЦ
За Телците август ще се окаже един романтичен месец, през който звездите ви поднасят нови познанства и любовни приключения. Това време е прекрасно както за стабилизиране на съществуващите романтични отношения, така и за проява на инициатива при завързване на нови любовни връзки. Разположението на планетите през август подсказва прекрасни възможности за почивка, развлечение, всякакви творчески занимания. През този летен месец ще можете да отделите повече време на децата си, а така също да се занимавате със спорт или да вземете участие в състезания. Общуването с децата и заниманията със спорт през месеца ще можете да съвместявате доста лесно, дори може да обедините двете дейности.

БЛИЗНАЦИ
Август ще донесе на Близнаците добри възможности за укрепване и стабилизация на семейните отношения, хармонизация на отношенията с близки роднини и членовете на вашето семейство. Трябва обаче да се отбележи, че хармонията няма да настъпи от самосебе си, но ще ви се наложи да положите известни усилия, да проявите инициатива в тази посока. През първата половина на август ви очаква много приятно общуване, вероятни са кратки пътувания, нови срещи и приятни познанства. През втората половина на месеца не е изключено някои ваши нови познати да преминат в групата от хора, с които вие нямате нищо против да изградите романтична връзка. Втората половина на месеца ще се окаже наситена с любовни срещи и романтични приключения.

РАК
Август обещава на Раците много пътувания и премествания. Това ще бъдат основно делови пътувания, но през последния летен месец нерядко ще има и разходки с приятели или почивка сред природата, извън града. Разположението на планетите през този период ви настройва на сериозна вълна, в общуването ще бъдете по-внимателни и концентрирани, ще можете ясно да формулирате своите мисли и да споделите с околните своите идеи. През месеца ще съумеете да укрепите взаимоотношенията си с родните си братя и сестри, да установите контакт със съседи и със своето най-близко обкръжение. През първата половина на месеца за вас ще бъде характерна и активност във финансовата сфера. Периодът ще се окаже удачен и за покупки.

ЛЪВ
Разположението на планетите през август ще позволи на Лъвовете да укрепят и стабилизират своето финансово положение. Не бива обаче да очаквате, че през август парите ще потекат към вас като река. Това ще бъде по-скоро един по-плавен ръст на доходите, а от вас ще се изискват сериозни усилия в тази посока. Ако през месеца не тичате след бързи пари и не се стремите с всички начини към максимална печалба, а изпълнявате своята работа качествено и отговорно, то това ще ви позволи да повишите плавно нивото на материалното си състояние и да заложите основите на по-нататъшния ръст на доходите. Месецът може да се окаже благоприятен и за извършване на сериозни покупки, а първата половина на август може да използвате ефективно за занимания със спорт или активен отдих.

ДЕВА
През август от вашата мобилизираност, самодисциплина, настойчивост и сериозност ще зависи твърде много. Сега вие сте способни на активни действия, но заедно с това се повишава и способността ви за самоорганизация, което още повече повишава шансовете ви за успешно завършване на започнатите сега или в друго време проекти. Разположението на планетите през месеца подсказва също така и благоприятни възможности за занимания със спорт. Ако сега наистина започнете редовни спортни занимания, това може да доведе не само до едно по-добро самочувствие и стегнат външен вид, но и ще ви позволи да почувствате по-голяма увереност в собствените сили и възможности.

ВЕЗНИ
Разположението на планетите през август ще ви застави да се съсредоточите върху своя вътрешен душевен мир. През периода във вас може да възникне или стремеж към уединение, или усещане, че сте се отдалечили в известна степен от хората, които са около вас. През това време на съсредоточаване вътре в себе си, използвайте скритите си резерви. За съжаление през този период не са изключени и депресивни състояния, отслабване на здравето или рецидиви на хронични заболявания. Ако това се случва с вас, значи то ви дава явно указание, че е време да излекувате старите си проблеми и да се избавите от вътрешните си комплекси или да си простите собствените пропуски в миналото. Ако през първата половина на месеца все още можете да разчитате на подкрепата на своите приятели, то в средата и в края на август в повечето ситуации ще ви се наложи да използвате само собствените си сили.

СКОРПИОН
Август ще донесе на Скорпионите много планове за бъдещето. Изобщо сега ви харесва да планирате, да прогнозирате, да претегляте и пресмятате нещата в перспектива. Благоприятен момент е и това, че сега ще се окажете мобилизирани и със сериозно отоншение към собствените планове, обмисляйки ги най-подробно и използвайки собствената си енергия и пробивност, за да си изясните всички детайли и да научите необходимата ви информация. Разположението на планетите през август е също така благоприятно за завързване на нови приятелски връзки, които могат да се появят заедно с новите ви интереси. Август е подходящ месец и за встъпване в обществена организация или общност.

СТРЕЛЕЦ
През месеца ще можете да укрепите своята репутация и собствен авторитет. Използвайте енергията си, за да спечелите признание и просто постигайте онези цели, към които се стремите. Дори само този факт ще ви помогне да завоювате нови привърженици и да се издигнете в очите на околните. При това вие сте склонни да поемате върху себе си отговорността за собствените си постъпки, във всякакви начинания проявявате последователност и стриктно изпълнявате поетите ангажименти, което ще бъде и вашият главен коз при завоюването на висока репутация в най-различни кръгове, с които общувате. В професионален план август също така ще стане месец на планомерен успех. Не си поставяйте грандозни цели, бъдете по-практични и обективни.

КОЗИРОГ
Август за Козирозите е прекрасно време за разширяване на собствените знания и кръгозор. Това е отличен период за обучение, за започване на дългосрочни курсове. Влечението към знания ще ви мотивира и за нови открития, провеждане на експерименти и изследвания. Успех може да ви очаква в научната дейност, най-вече заради това, че ще станете по-внимателни към детайлите и по-смели в своите изводи и изследвания. Последният летен месец за типичните Козирози е не по-малко подходящ за почивка, която оптимално е да бъде в чужбина. Това е прекрасен период за пътешествия и общуване с чужденци, запознаване с културата и традициите на други народи.

ВОДОЛЕЙ
Разположението на планетите през август ще ви позволи да сложите в ред своите интимни взаимоотношения. Вие ще станете по-напористи в общуването с противоположния пол, но едва ли ще бъдете склонни към експерименти в леглото. Сега за вас по-важни са хармоничните отношения, но вие ще предпочетете да играете водещата роля в тях. Август ще се окаже благоприятен период и в професионалната област. Започването на собствен бизнес през този месец е добър ход, но не може да се каже, че при вас всичко ще се получи лесно. При това, ако проявите повече търпение и настойчивост, ще получите огромен полезен и позитивен опит в дадена област, което неведнъж още ще ви свърши работа и в бъдеще. Периодът също така е подходящ за инвестиции и погасяване на кредити.

РИБИ
През последния летен месец Рибите ще проявят най-голяма активност в сферата на деловите и лични взаимоотношения. И в двете сфери ще бъдете склонни да поемете инициативата в свои ръце. В деловите взаимоотношения сега имате добри шансове да се изявите като сериозен и отговорен партньор. Смело поемайте отговорност и последователно решавайте сложните задачи. В личните взаимоотношения звездите поставят пред вас задачата за стабилизация и укрепване на вашите чувства, създаването на здрава основа за развитие на взаимоотношенията. Периодът е много подходящ да погледнете обективно на своите отношения и при необходимост да промените нещо в тях.

Прогнозата е на Висшата школа по класическа астрология – Москва

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории

1 Comment

  1. 1
    Мариела // August 18th, 2006 at 1:54 pm

    не може ли да има хороскопи за всички седмици, а не само за някои това не е особено логично. според мен трябва да има хороскоп за всяка седмица