Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп везни 2012

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороксоп везни 2012

horoskop vezni avgust

2012 г. ще донесе на родените под знка на Везни чувство за удовлетворение и спокойствие, въпреки че няма да липсват и поводи за тревога и вълнение. След като обаче разгледат от всички страни даден въпрос и постигнат хармония със себе си, няма да реагират остро на всичко останало. Най-важното е да не сгрешите – ако направите компромис спрямо собственото си аз за някаква незначителна цел, това само ще ви навреди. През 2012 г. можете да си позволите да поотпуснете самонаблюдението и да спрете да се замисляте кое е правилно и кое не е. Вашето вътрешно чувство ще ви отведе към успеха. Ако ви предложат да се захванете с нещо, което не се правили преди – съгласете се.

Свободните Везни през 2012 г. ще имат чудесен шанс да открият своя приятел, покровител, защитник и любовник в едно лице. Ще намерите това, което ви е липсвало – човек, който да разрешава вашите проблеми и да съставя планове за бъдещето. Позволете му да ви ръководи и ще постигнете хармония. Семейните Везни пък напротив, не бива оставят партньора да командва. Покажете, че сте напълно способни да взимате самостоятелни решения, иначе цял живот ще свирите втора цигулка.

В кариерата също ще имате възможност да докажете на целия свят, че вашето мнение е решаващо. Под влиянието на Дракона авторитетът ви ще скочи до небето и ще отстоявате позициите си в ситуации, в които обикновено сте си мълчали и сте се съгласявали с другите. Не се страхувайте да спорите с началството, ако смятате, че сте прави и че вашето предложение е най-разумното. Обоснованата ви смелост може да ви помогне да направите страхотна кариера.

През 2012 г. трябва да се пазите от преумора – физическа и емоционална. Старайте се да планирате така времето си, че да имате определени часове за почивка и релакс. И недейте да се измъчвате с характерните за вас съмнения по всеки един повод.

Най-голям успех ще постигнат родените под знка на Везни там, където трябва да се приложи тяхното чувство за хармония, изтънчен вкус и нестандартното възприятие на света. А това на практика обхваща всички възможни сфери на дейност.

Наблюдавайте околните, техните слабости могат да се окажат вашето най-мощно оръжие в борбата за място под слънцето.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории