Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп козирог 2012

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп козирог 2012
horoskop kozirog avgust

През 2012 г. родените под знака на Козирог ще се изкачват постепенно и методично към набелязаните от тях „върхове“. Това се отнася както до работата, така и до личния и социалния статут. Имате възможност да постигнете желаното там, където преди винаги сте претърпявали неуспех. Не очаквайте обаче всичко да ви падне от небето – за да получите нещо, ще трябва да се потрудите. Това впрочем никога не ви е плашило, а само ви е служило за стимул, така че през 2012 г. животът ви ще стане още по-интересен. Очакват ви любопитни срещи (включително и в личния живот), ще можете да сключите няколко изгодни сделки, както в пряк, така и в преносен смисъл. Ако в момента имате проблем с жилищната площ, то през 2012 г. той може да се разреши.

Свободните Козирози ще могат през 2012 г. да очароват онзи, към когото отдавна вече изпитват симпатия. Ако пък сърцето ви е все още свободно, имате шанс да срещнете любовта на някаква конференция или, колкото и странно да ви звучи, в козметичния център, фризьорския салон или басейна. Семейните Козирози ще трябва да се постараят да запазят брака си, защото възникналите разногласия заради неизпълнени обещания могат да доведат до развод.

Ако си мечтаете за някаква конкретна длъжност, то тя ще стане ваша. Ако решите да си смените работата, ще се уредите точно там, където сте искали. Само действайте решително, защото докато чакате най-благоприятния момент, някой по-лекомислен може да заеме мястото ви.

Драконът предизвиква напразни тревоги, затова родените под знака на Козирог през 2012 г. може д започнат да търсят у себе си несъществуващи заболявания. И тъй като ще ги търсят дълго и старателно, сто на сто ще открият нещо. Постарайте се да се замисляте по-малко как се чувствате физически – така ще бъдете по-здрави.

През 2012 г. по-голям успех очаква родените под знака на Козирог, чиято работа е свързана с бърза реакция, опасности и скъпоценни метали. Късмет ще спохожда и онези, които умеят бързо да се преориентират.

Ако имате мечта, вървете уверено към нея, без да спирате иначе тя ще се сбъдне за някой друг.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории