Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп водолей 2012

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп водолей 2012
horoskop vodolei avgust

През 2012 г. родените под знака на Водолей ги очаква заслужено признание. Драконът ще им подари това, за което са мечтали или дори нещо, за което не са и смеели да мечтаят. Само не отказвайте подаръците на съдбата и не поглеждайте назад към предишните си неуспехи. Дори ако през 2011 г. нещо не е станало както трябва, това не е повод да се отдръпнете и да си мислите, че така ще продължава и занапред. Защото ще сгрешите – за вас ще си спомнят и онези, които някога са ви обещали нещо, особено ако им напомните за себе си. През 2012 г. родените под знака на Водолей ще могат не само да работят по-ефективно, но и да си почиват по най-добрия начин. Непременно обаче се отървете от всички „бивши“ партньори и несполучливи контакти, дори ако просто ви поканят на кафе. Те няма да ви дадат нищо добро.

За да открият щастието си през 2012 г. свободните Водолеи ще трябва да положат усилия и да спрат да очакват възобновяване на вече изчерпана връзка. Не поглеждайте назад, чака ви нова любов зад следващия ъгъл. Семейните Водолеи ще намерят свой собствен начин да укрепят брака си – може да въвлекат партньора си в съвместен бизнес или да измислят нещо друго, което да позволи на съпрузите да прекарват повече време заедно.

Кариерата ви набира обороти и 2012 г. ще стане за вас стартова площадка, от която буквално да се изстреляте нагоре. Ако не бъдете инертни и не се задоволявате с това, което имате, през тази година ще положите основата на материалното и кариерното си благополучие за доста дълъг период от време.

През 2012 г. слабото място на родените под знака на Водолей са краката. При това проблемите могат да бъдат предизвикани и от неправилен избор на терапия или прекомерно увлечение по спорта. Не започвайте нищо „полезно“, без да сте се консултирали с лекар, иначе може да предизвикате разширени вени или тромбофлебит.

Голям успех могат да очакват родените под знака на Водолей, работещи в сферата на обслужването, където постоянно кипят страсти. Късмет ще имат и онези, които вече от години очакват повишение.

За да бъде успешна за вас 2012 г., ще трябва да „разчистите терена“ – отървете се от всички проблеми, решението на които сте отложили за после. Те ви спират по пътя ви напред.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории