Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп стрелец 2012

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп стрелец 2012
horoskop strelec avgust

Родените под знака на Стрелец през 2012 г. могат да очакват пътувания и многобройни срещи, както по работа, така и за удоволствие. Ще успеете да организирате разумно времето си, делегирате част от задълженията си на друг, за да можете да се занимаете с това, което е най-важно или най-доходно за вас. Не е изключено да участвате в някакъв спор, но не като ищец или обвиняем, а като справедлив съдия. Постарайте се да бъдете обективни, за да не си спечелите врагове. Средата на годината ще е доста наситена със събития за Родените под знака на Стрелец, възможно е да заминат на пътешествие, което да им донесе късмет или най-малкото да им подари много нови впечатления. Придобитият опит ще може да бъде приложен по-късно в работата или в личния живот.

Свободните Стрелци ще могат да намерят любовта си през 2012 г., най-вероятно сред хората, които споделят техните увлечения. Търсете си партньор, който да разсъждава като вас и няма да сгрешите. Само внимавайте да не пресечете зараждащото се чувство с твърде откровени призиви за действие. Семейните Стрелци ще издигнат брака си в култ и ще направят всичко възможно семейното огнище да стане още по-топло, а парите в сейфа – още повече. Любовта между съпрузите ще се изпълни с допълнителна страст.

Онези от Родените под знака на Стрелец , които активно са се заели с кариерата си, ще постигнат успех, ако разчитат на реалните си възможности, а не на случая. Ако пък просто работите и тихо си вършите работата, без да мечтаете за повишение, то 2012 г. ще бъде лека и спокойна за вас. Постарайте се само да бъдете по-малко язвителни и не предизвиквайте онези, които могат да ви навредят.

През 2012 г. Родените под знака на Стрелец трябва да пазят черния си дроб, който и без това не е в най-доброто си състояние, а от обилните тържества, провокирани от Дракона, ще пострада още повече. Въздържайте се от пикантни и мазни храни, както и от прекомерна употреба на алкохол. Когато заминавате на почивка, не ползвайте пакети „all inclusive”, а си подберете здравословно меню.

През 2012 г. Родените под знака на Стрелец ще постигнат успех във всичко, свързано с огъня, топлината, енергията и енергетиката. Благополучни сфери ще са и онези, при които има възможност за пряко общуване с опонентите и разубеждаване на хората, които не са съгласни с вас.

Не мечтайте, а действайте – вече отдавна имате хубава идея, чието осъществяване ще доведе до добри резултати.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории