Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп овен 2012

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп овен 2012
horoskop oven avgust

След усилен труд през 2011 г. родените под знака на Овен ще получават през 2012 г. награди и премии, ще се възползват от авторитета си и ще получат заслужените плодове за усилията си. Не бива обаче да се възгордявате от вече постигнатото, защото през новата година ще трябва да се трудите още повече.

Много от постиженията дължите на хората около вас. Можете да се възползвате от помощта на приятели, роднини и познати, ако бъдете им благодарни и не си присвоите всички лаври.

През 2012 г. родените под знака на Овен ще трябва да продължат започнатото през 2011 г. Това не означава, че пред тях няма да се открият и нови перспективи. Ако поради някаква причина не сте доволни от настоящата си дейност, смело започнете нови проекти успоредно със старите или независимо от тях.

През 2012 г. родените под знака на Овен ще трябва да преразгледат отношенията си с партньора, тъй като поради различни причини приоритетите им ще се променят. Вече няма да искате това, което сте искали през 2011 г., ще имате нови цели и нови привързаности. През лятото ви очаква кратка романтична връзка, ако разбира се не решите да изкарате отпуската с партньора си. Това обаче се отнася само за свободните Овни, докато семейните ще направят всичко възможно, за да запазят брака си, да увеличат бюджета на семейството и евентуално да имат деца.

За постигането на успех в кариерата на родените под знака на Овен им се препоръчва през 2012 г. да усвоят новите технологии, да следят внимателно събитията в професионалната си сфера и да реагират адекватно на настроенията на ръководството. През есента подберете подходящ момент да напомните на шефа за заслугите си – премиите и увеличението на заплатата могат да ви потрябват за закупуването на нещо скъпо или за финансиране на собствената ви сватба.

През 2012 г. родените под знака на Овен ще бъдат застрашени от заболявания на горните дихателни пътища и от слънчеви изгаряния. Затова е препоръчително да отбягват както продължителния престой на студено, така и дългите слънчеви бани. Пазете се също така от ситуации, в които да бъдете обзети от гняв – Драконът е склонен да го провокира, но за вас е вредно както да сдържате негативните емоции в себе си, така и да ги демонстрирате твърде активно.

Големи успехи можете да постигнете в сферата на търговията, компютърните технологии и администрацията. Постарайте се да „продадете“ знанията си по-скъпо, покажете какво можете и ще бъдете ценени както от началници, така и от подчинени.

Научете се да бъдете гъвкави и лоялни, не се хвърляйте „с главата напред“, вслушвайте се в мнението на другите и тогава 2012 г. ще бъде лека, приятна и много плодотворна за вас.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории