Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп риби 2012

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп риби 2012
horoskop ribi avgust

За родените под знака на Риби 2012 г. ще е време на разкриване на тайни – ще откриете своето място на този свят. Може да става дума за езотерични философски знания или за банална „тайна информация“, която крият от вас вашите близки или колеги. Получените данни ще бъдат използвани разумно, но без рискове и шантаж – например с намеци и недомлъвки, които да ви донесат желаните привилегии. През 2012 г. родените под знака на Риби трябва да разберат, че колкото повече се правят на скромни, толкова по-малко ще получават. Научете се да искате за услугите си толкова пари, колкото те струват в действителност. Тогава през втората половина от годината ще можете да сключите най-изгодната сделка в живота си.

На свободните Риби ще им бъде лесно да бъдат щастливи през 2012 г. – просто не пречете на другите да ви обичат. Не задълбавайте в двоумения защо ви обича някой и дали сте достойни за това. Може да срещнете нова любов на някое тържествено мероприятие или просто в най-близкото кафене. Семейните Риби пък трябва да посветят предварително половинката си в своите грандиозни планове – за да се примири с неизбежното (ремонт, бременност, бизнес) и да стане по-късно безценен помощник.

През 2012 г. родените под знака на Риби ще трябва да поемат допълнителни ангажименти, за да не загубят това, което вече имат. Възможно е да ви предложат още една сфера на работа, която на практика няма да се заплаща. Но не отказвайте – след време това може да ви помогне да заемете мястото на онзи, който ви е „набутал“ в тази дейност. Нещо повече – ще придобиете навици, които ще ви бъдат от полза и в настоящата ви работа.

Тъй като Драконът сам по себе си е силен стимулант, допълнителният „допинг“ във вид на огромни количества кафе и енергетици през 2012 г. може да съсипе нервната ви система. Променете при нужда навиците си, а за почивка изберете тих санаториум или минерални бани. И не злоупотребявайте с холестерила в храната.

Родените под знака на Риби ще постигнат значителен успех в сферата на предприемачеството, високите технологии, данъците и всички неща, свързани по някакъв начин с водата и времето.

Мислете повече за собствените си интереси. Загрижеността за другите е нещо чудесно, но заради нея можете да изпуснете нещо важно в собствения си живот.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории