Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп скорпион 2012

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп скорпион 2012
horoskop skorpion avgust

През 2012 г. родените под знака на Скорпион ще постигнат успех във всяка една сфера. Трябва обаче да се въздържат от изопачаване на фактите и измами, тъй като честният Дракон не приема подобни неща. Интригите са допустими, стига да са тънки. Ще имате нужда от стриктен план за действие – колкото по-ясно си представяте накъде водят постъпките ви, толкова по-добри резултати ще постигнете. През септември-октомври ви очаква изпитание – ще трябва да приемете помощ от човек, с когото сте в обтегнати отношения или когото не взимате на сериозно. Забравете гордостта си, помощта му ще ви бъде нужна.

За свободните Скорпиони 2012 г. ще е време за истински празник на любовта. Ще предизвиквате желание за „скъсяване на дистанцията“ у всички, така че ще имате богат избор. Семейните Скорпиони ще трябва да се контролират, ако искат да запазят брака си – изневярата може лесно да стане причина за развод.

На работа родените под знака на Скорпион постоянно ще страдат от липса на време, но не защото не могат да се справят със задълженията си, а защото постоянно ще им хрумват нови идеи. Ще можете да се покажете в най-добрата си светлина, усилената ви работа и креативността ви ще бъдат оценени по достойнство. Имате неизразходвани тайни резерви – използвайте ги през 2012 г.

През 2012 г. родените под знака на Скорпион ще се чувстват прекрасно, но може да станат жертва на травми или изгаряния. Постарайте се да избягвате употребата на леснозапалими вещества (включително и пиратки и фойерверки), бъдете внимателни, когато си правите романтична вечеря на свещи и не си играйте с огъня – в пряк и в преносен смисъл.

Най-големи успехи ще постигнете в сферата на психологията, астрологията, педагогиката и изобщо там, където ще имате възможност да манипулирате околните за благото на вашата кауза или компания.

Следвайте интуицията си, именно благодарение на шестото си чувство ще можете да избегнете финансови или лични загуби.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории