Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 5 – 11 юни

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 5 – 11 юни 2006 година

ОВЕН
Всеки от вас се чувства лидер, стреми се да ръководи ситуацията и хората. Това не винаги се получава, но през тази седмица шансовете да заемете командното място нараства. Ще преуспее онзи, който е достатъчно дисциплиниран и търпелив. Постарайте се да контролирате своите пориви и постъпки: не натискайте едновременно газта и спирачката. Не обвинявайте другите и обстоятелствата, ако не преодолеете летвата на своите желания. Завишените очаквания винаги търпят крах. Като следствие идва раздразнението, расте агресията. През почивните дни и едното, и другото ще се изсипят върху хора, които изобщо не са предизвикали това състояние. Животът обещава много в четвъртък, не го пропускайте.

ТЕЛЕЦ
В началото на седмицата вие чувствате, че не ви разбират или не ви приемат както трябва. Финансовото ви положение не ви удовлетворява, трудно е да поддържате контакт и с ръководството, и със старите хора около вас. В сряда положението се подобрява. Причината за това е вашето природно обаяние, което постепенно предразполага хората към вас. Приложете всички свои способности там, където са съсредоточени вашите интереси. Сега вашата външност и маниери, начина, по който се представяте пред хората, влияе много силно за постигането на успех в живота. Така че, отделете си повече внимание, не икономисвайте от представителни разходи. Успешен ден за вас е събота.

БЛИЗНАЦИ
Не разчитайте на спокойни делници. Събитията изобщо няма да се подредят така, както вие сте предполагали. Съумейте навреме и адекватно да отреагирате на неочаквания обрат на събитията, ловете възможностите. В същото време трябва да бъдете по-предпазливи, за да не се ударите на острия завой, в пряк и в преносен смисъл. До вечерта в неделя ще станат очевидни всички възможности, които ви дава съдбата в близко време, не ги изпускайте, но и не се разпилявайте. Най-добрият ден за седмицата е вторник. За онези, които през тази седмица празнуват рожден ден, цялата година ще стане преломна, ще донесе нещо абсолютно ново, променящо в голяма степен съдбата ви. Гответе се за изненади.

РАК
Не съвсем приятни изненади очакват онези, които през тази седмица ще тръгнат на далечен път или водят юридически дела. Ако е възможно, отложете пътуването или се подгответе по-добре. Икономисвайте парите, сега е важно да не пилеете средствата, а да ги концентрирате в “една кошница”, особено ако ресурсите не са много. А ако са много? В следващите две-три седмици много изгодни ще бъдат инвестициите в земя или недвижими имоти. Голяма покупка, направена във вторник, дълго време ще ви е от полза. Същото се отнася и до всеки договор, контракт. За онези, които обичат риска, явяват се на изпит или се занимават с бизнес, най-добрият ден през тази седмица е петък.

ЛЪВ
През тази седмица вие ще трябва да съберете сили и решимост и да отхвърлите от себе си товара, който тежи върху раменете ви вече не един месец, да отстраните сериозно препятствие. През юни вие ще усетите прилив на енергия, ще станете по-решителни в постъпките и ще намерите възможност да въведете ред в някаква важна ситуация. Внимавайте обаче пробивната сила да не се превърне в агресия, това само ще пречи. Контролирайте се. Появява се реална възможност да се преодолее депресията и неразположението, което се е натрупало в родените на границата между юли и август. Сложни и конфликтни дни са четвъртък и петък. Успешен ден е събота.

ДЕВА
При вас шансовете да преуспеете в кариерата растат. В близко време вие ще можете да повишите своя професионализъм и социално положение, особено ако работите в областта на комуникациите и информацията. През тази седмица ще има изненади, да се надяваме – приятни. Много ще зависи и от вас – как ще завъртите отношенията с ръководството, какви житейски задачи ще си поставите, доколко цените себе си. Какъвто импулс дадете на своята кариера, тя така и ще върви до края на годината. Прекрасна възможност да проявите своите най-добри качества ще ви се представи в четвъртък и петък. В четвъртък трябва да избягвате отмъстителните, раздразнителни хора, каквито със сигурност има сред вашите близки познати или далечни роднини.

ВЕЗНИ
През последните няколко месеца изграждането на отношенията в деловото сътрудничество или в брака според вашите условия е било особено важно за вас. В близките дни се наблюдава сериозно разминаване на интересите. Това ще се прояви с конфликт във финансовите интереси или взаимна ревност. Имайте предвид, че това трябва да бъде преодоляно още в зародиш, иначе откритата борба на интереси вече няма да бъде възможно да бъде потушена, натрупаното ще иска да излезе навън. В четвъртък е подходящо всичко да се претегли и уравновеси, при това всичко ще е от явна полза за вас. Не икономисвайте от разходите, всичко ще ви се върне. Смяната на местоработата през тези дни носи възможност за подобряване на социалното положение.

СКОРПИОН
Периодът е удачен за онези, които се явяват на изпити, потеглят на почивка в чужбина или се тревожат за бъдещето на порасналото си дете. Това “дете” може да стане и собственият им бизнес. В четвъртък и петък проявете повишено внимание към съпруга/та и любимия човек: ако през тези дни вашите отношения са благополучни, те ще бъдат такива не само до края на годината, но и много по-дълго. Ако пък възникнат разногласия, не замазвайте действителността, открийте и отстранете самата причина. Хубаво ще бъде, ако това стане в обстановка на почивка. Тези, които се стремят към кариера, все по-трудно ще им бъде да уредят разногласията с ръководството, някои дори ще са на ръба да разсекат “гордиевият възел”.

СТРЕЛЕЦ
Усложняват се юридическите дела или роднини ви прехвърлят проблеми. Студентите и абитуриентите не могат да разчитат на слепия късмет на изпитите, а само на знанията си. Едва ли е целесъобразно да се планира и далечно пътуване: там са възможни неприятни загуби. Колкото по-трудно се постига желаната цел, толкова повече усилия полагате вие. И така е правилно, само че избирайте цел по-солидна, не се хабете за дреболии. Имайте предвид, че дали ще успеят сега вашите планове и намерения зависи по-силно от обикновено от обстоятелства и хора. Търсете подкрепа, стройте позитивни отношения. В петък в дома ви става нещо не съвсем обичайно, което представлява символ на бъдещите промени.

КОЗИРОГ
Вашата работоспособност и ефективност зависят от обстоятелствата: само те могат да ви мобилизират или да ви лишат от работоспособност примерно за две седмици. Следете здравето си: не са изключени травми, натъртвания. Не нарушавайте закона, незабавно ще последва глоба, наказание. За осъществяването на плановете ви в следващите две седмици ще се наложи да привлечете чужди финанси или участието на надежден и стабилен човек. В близките дни ще е полезно повече време да сте сред хора, да завързвате познанства – това ще повиши шансовете ви за успех. В началото на седмицата няма да успеете да избегнете разходи за представителни нужди, но всичко ще ви се върне. Децата също изискват немалко средства, но такива разходи обикновено носят радост.

ВОДОЛЕЙ
Вашето растящо желание да бъдете чути и забелязани е от полза за вашия имидж и самочувствие, но влияе върху финансовото ви положение. Предприемачите рискуват да претърпят загуби, поддавайки се на увлечението си по нереален проект. Ако обаче добре пресметнете рисковете, можете рязко да повишите нивото на своето благосъстояние. Онези, които няма какво да губят, еднозначно нещо ще придобият. Изводът е един: вашето материално състояние през тази седмица е крайно неустойчиво. То може да бъде съществено подобрено в петък, а влошено – в неделя. Но всичко е относително, и ако се понапълни джобът ви, и в къщата ви ще е по-пълно. От петък до неделя в семейството ви като никога всичко е благополучно.

РИБИ
През тази седмица нервите ви не са в ред. Причината – дребни или по-големи семейни проблеми, избор как да се живее, къде да се живее. През тази седмица вие лошо управлявате своето състояние и това се отразява на домашните ви. Ако е дошло време да се вземе нестандартно решение, постарайте се да направите това в петък или събота, не по-рано: дайте си време да излезете малко от състоянието на стрес, да успокоите нервите си. Може би някои от вас ще са принудени да се разделят със старата си месторабота. На всички останали ще се наложи до края на месеца да работят твърде много и да усещат върху себе си натиск от страна на непосредствения си началник. Ще го издържите ли, без да се бунтувате? Пазете здравето си – това е най-важното.

маргарита

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized