Горещ шоколад
Добави към моето меню
Какаото има невероятен вкус, поради което намира широка употреба в сладкарството. Най-известното му приложение е в шоколада, но то се използва в редица торти и сладкиши, дребни сладки, кремове и глазури. Използва се и за овкусяване на много студени и топли напитки, вкусът му е неповторим, когато е съчетано с прясно мляко.
Домашен топъл шоколад
Няма по-подходящо време за топъл шоколад от днешния ден. Приготвя се много лесно и няма да ви се иска да свършва.
Чаша горещ шоколад
Кой би отказал чаша горещ шоколад в това студено и снежно време навън?
Горещ шоколад с подправки
Направих нещо толкова шоколадово, вкусно и засищащо, че направо си минава за десерт.
Горещ бял шоколад със сметанов ликьор Бейлис
През зимата топла сладка напитка си е истинско удоволствие
Горещият шоколад на ВианДобавете малко коняк и украсете с разбита сметана,какао или настърган шоколад. Рецептата е адаптирана от книгата: “Малка книга за шоколада”