Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 8 – 14 май

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 8 – 14 май 2006


Настоящият момент се отличава със засилване активността на социалните процеси. Идеите и декларациите, обявени в началото на годината се материализират и се запълват с детайли. Самият период спомага за реализацията на най-смелите и мащабни планове, но не гарантира, че те са полезни за обществото и че са носители на висок морал. Хората, способни да полетят, готови за промени в собствения си живот и заемащи активна позиция в обществото, попадат в мощен поток, който ще ги издигне на по-високо социално ниво.

Жадувате за успех? Търсете в себе си дух на първооткривател. Ключ към успеха може да стане умението да се градят отношения, да се използват съществуващите контакти и да се предвиждат нещата с една стъпка напред.
От това дали денят петък ще е позитивен, също ще означава много. По своята същност, това е кулминацията на събитията не само за тази седмица, но и за предните две седмици, тъй като в петък е и пълнолуние, при майското пълнолуние Луната е в Скорпион, а Слънцето в Телец и това е най-енергийно наситеният ден в годината.
Използвайте тази природна сила.
Помнете, че по време на пълнолуние се реализира всичко, което е било планирано и направено по време на новолунието, т.е. преди две седмици. За две седмици не можем да преобърнем света, но можем да свършим нещо полезно.
Нека през тази седмица за всички нещата да се подредят по най-добрия начин.

ОВЕН
Всичко, което е свързано с вашите финансови интереси, преживява кулминация. В по-добрия вариант се появява мощен източник на доход, сключва се дългосрочен договор. През тази седмица огънят в душата ви гори, затворен във фенера на практичността, което е и главният източник на успеха. Съчетанието на предприемчивост с практичност и работоспособност винаги дава резултат. А на вас, както винаги не ви достига последователност и търпение. Използвайте това, че сега природата временно засилва това качество. Най-подходящ източник на доход за вас ще стане дейност, изискваща натиск, известен риск и достатъчно продължителни усилия. В близките месеци благосъстоянието ви ще бъде пропорционално на вашия ентусиазъм. Друг важен момент за вашия успех е изборът на партньор. Избирайте силен, енергичен човек и не превръщайте сътрудничеството в съперничество.

ТЕЛЕЦ
В близките дни е възможно да се случи важно събитие или да се появят предпоставки за него. За добро ли ще е то, или за лошо, ще стане ясно към края на седмицата. Не очаквайте чудеса, нито подаръци от съдбата. Разберете, че амбициите растат, за да бъде преодоляна някаква преграда. Не се стеснявайте да поставите летвата високо – вие знаете, че сте способни на много. Не е изключено да ви се наложи известно време да живеете в ситуация на съперничество, което вие не обичате – то отнема силите, които са ви нужни за по-полезни неща. Показателни дни ще бъдат петък и събота. Проследете в какво ви върви, какво ви тревожи и си направете изводи. Можете да обновите нещо съществено в живота ви, но резултатът няма да дойде веднага, както и всичко друго в живота ви. В средата на седмицата не си губете нещата. Онези, които ще празнуват рожден ден през тази седмица, през тази година ще се справят с нещо голямо.

БЛИЗНАЦИ
Периодът е благоприятен. Благодарение на повишената си работоспособност и инициатива, сега вие заемате успешно добра позиция в колектива, подавате интересни и актуални идеи, с разумни основания. Резултатът от вашата дейност е полезен за вас и за онези, на които вие държите. Много въпроси се решават с ентусиазъм и спешно. Вие сте този, който сега действа и постига. Ако ви интересува кариерата, резултатът от вашите усилия ще стане бързо издигане с малко, но стабилно повишение на благосъстоянието. Ако ваш приоритет е друга цел в живота, ще постигнете и нея. В петък и събота ще стане очевидно доколко успешно вашите замисли се реализират в живота. Надявам се, балансът на очаквания и резултати да не ви разочарова.

РАК
Повишеното ниво на честолюбие, способностите ви на практик-организатор или на грамотен специалист отварят пред вас допълнителни възможности в областта на кариерата и стабилното обучение. За да преуспеете, от вас се изисква практичност, упоритост, опиране на закона и юристите. Интересни са и старите ви връзки с чужбина, ако имате такива. Мечтите за лек живот и бърз успех са вредни за вас. До края на годината лек живота няма да има. Но онзи, който положи усилия и бъде търпелив, ще постигне много. Наградата ви ще е достойно социално положение. Някои ще могат да постигнат всичко това, само ако заминат за чужбина или ако се заемат с дейност, която предполага контакти с чужденци. Всичко, което ще стане до събота, приемете като кулминация на своите годишни планове и таван на възможностите ви за тази година.

ЛЪВ
Вие ще получите твърде много обещания, но малко реални резултати. Звездите не обещават голяма сигурност в преговорите и в професионалните въпроси. До сряда включително за мнозина от Лъвовете ще бъде трудно да проявят своята воля – вашите стабилни позиции е възможно да се поразклатят, но проблемите ви вече са отминали. Сега най-важното е да не променяте своите навици, ценности, приятели, подчинявайки се на непостоянната мода. Някои Лъвове на работното си място е възможно да се почувстват изолирани, да им липсва подкрепа, но не е нужно да се борят с това, защото всяко партньорство или общуване с ръководството все едно ще остави много нерешени въпроси. А натрупаните емоции е по-добре да излеете в пътешествие, романтична почивка или друга приемлива авантюра. През почивните дни не се доверявайте на постъпилите предложения, особено от непознати хора, тъй като конфликтът Меркурий – Нептун повишава активността на измамниците и обикновените далавераджии.

ДЕВА
Сега в живота ви много място заема обучението, преподаването, дейности, свързани с правосъдието или далечна командировка. Както се казва, възможни са варианти, но същността е в това, че центърът на интересите и основните ви ангажименти е извън домашния ви кръг. Текущата ситуация в една или друга степен влияе върху кариерата ви и социалния ви статус, върху уважението в колектива. Дръжте се близо до надежден, спокоен човек, притежаващ реална практическа власт и парични ресурси. Няма да бъде зле, ако станете пръв негов помощник, освобождавайки го постепенно от част от неговите грижи и отговорности. Ако водите важно юридическо дело или участвате в спор между стопански субекти за обект на влияние, през тази седмица можете да разчитате на балгоприятно стечение на обстоятелствата.

ВЕЗНИ
Вие сте отворени за контакти и излъчвате ярко обаяние, пред което обектът на вашето въздействие няма да устои. Каквито и цели сега да преследвате, доверявайте се на стар приятел и на “групата за подкрепа”, с които сте свързани достатъчно дълго. Деловите хора получават достъп до сериозни ресурси. Истината, каквато и да е тя, ще научите в петък или събота. Вгледайте се в обстоятелствата през тези дни, направете си правилните изводи. Увличайки се сега от хора и идеи, не разчитайте на дълготраен съюз – скоро ще изстинете и ще се разочаровате. За известно време може отново да избухне старо романтично увлечение и всичко да се върне по местата си. Най-добрият ден за седмицата е неделя.

СКОРПИОН
Това, за което претендирате, през тази седмица ще се осъществи в известна степен. По-големи възможности ще имат спортисти, хората с творчески професии и влюбените. Онези, които са надценили своя потенциал, завишили са претенциите си, в края на седмицата ще изпитат разочарование от несбъднатите си надежди. Сега се ценят само реалните възможности и реалният потенциал. Часът на истината по отношение на вашето място в обществото, длъжността, която заемате, състоянието на семейните ви и бизнес отношения ще дойде в петък и събота. Надявам се да не сте разочаровани. През тази седмица вашето благополучие е в ръцете на деловите и брачни партньори, не забравяйте това.

СТРЕЛЕЦ
Сега ви занимават само насъщни проблеми. Около вас се е завъртял поток от домашни ангажименти и имуществени въпроси. Вие толкова устремно се хвърляте в работата и домашните промени, че можете просто да се претоварите. Ако в петък и събота се чувствате добре, значи всичко е по силите ви. Ако не е така, направете си изводите. Ако вашата дейност е свързана с чуждестранни контакти, там вие можете да намерите не само материална изгода, но и да преживеете ярко впечатление, силно увлечение. От понеделник до петък приятни преживявания може да ви донесе пътуване. Отчетът пред контролираща комисия или нещо подобно през тази седмица ще премине успешно. Контакти, свързани с юридически въпроси, ще бъдат във ваша полза. В любовта и хазартните игри ви съпътства късметът. Но не се оставяйте да ви завъртят главата.

КОЗИРОГ
Грижите ви са насочени към членовете на семейството ви и те ви отговарят с благодарност и преданост. Най-щастливите ви минути през тази седмица вие ще прекарате в семеен кръг. От понеделник до петък има вероятност да купите нещо красиво и полезно за дома си. Съпружеските отношения са станали емоционални и динамични както никога досега, в добрия смисъл на тези думи. Вие се появявате заедно сред обществото, енергично реализирате общи планове и всичко става по най-добрия начин. Не се задоволявайте от постигнатото. Като че ли плановете ви са грандиозни, макар че се стараете да ги държите в относителна тайна. В събота всичко тайно ще стане явно и нека този ден протече за вас прекрасно.

ВОДОЛЕЙ
Центърът на тежестта за вас сега е домът и неговите практически интереси, дори да ви се струва, че сте се заели с изключителна работа. Имайте предвид, че сега вие не оценяват обстановката съвсем трезво, виждате ситуацията не съвсем реално. При избор на варианти повярвайте на прагматичен, “земен” човек, дори той да предизвиква във вас раздразнение и досада. За деловите хора сега е важно да създадат или да укрепят самата основа на своя бизнес. И в това следва да се опрат на прагматиците, на близките в дома си и на подчинените си, дори ако в началото приемат позицията им на нож. Намерете златната среда. Онези, при които напрежението в ситуацията ще расте до края на седмицата, трябва да повярват на обстоятелствата, които ще се стекат в петък и събота. Обмислете и претеглете нещата, без да бързате.

РИБИ
Емоциите преливат и това ви пречи да гледате трезво на света. Можете да се влюбвате, да се увличате от каквото си поискате, но не се надявайте, че това ще е нещо трайно и за дълго. Трябва да ви се отдаде дължимото: вие умеете да обичате и да живеете в света на емоциите. Нека през тези дни вашето умение да вземате решения интуитивно и да избирате варианти да стане вашият единствен пътеводител, не обаче и когато сте зад волана. Всичко, свързано с делови пътувания и просто с шофиране, се усложнява. Ако нямате собствена кола, грижите ще дойдат от роднини, колеги или познати. Тези грижи по-скоро ви отвличат, отколкото ви привличат. Погледете на живота от височината на птичи полет.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории