Последни Рецепти
Последни Статии

InteliFresh – от градината до щанда

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Какво: Inteli AgroBook 2019
Къде: Пловдив, Hotel Sankt Peterburg
Кога: 22 февруари 2019 г.

intelifresh

Теми, които ще бъдат обсъждани:
– „Световни тенденции в търсенето на плодове и зеленчуци“
– „Възможности за реализация чрез каналите на модерната търговия“ – дискусия с представители на търговските вериги Кауфланд, МЕТРО и Билла в България

Inteli AgroBook 2019 – всичко за плодовете и зеленчуците
InteliAgroBook
Това е третото издание на Inteli AgroBook е специализирано за плодове и зеленчуци. Участието e с предварителна регистрация на www.agroevents.eu до 20 февруари.

На глобалните пазарни тенденции при плодовете и зеленчуците и възможностите България да се върне на световната карта с тяхното производство е посветено третото издание на Inteli AgroBook.

Inteli AgroBook 2019 се отпечатва в ограничен тираж и ще бъде разпространяван единствено по време на InteliFresh 2019 – От градината до щанда на 22 февруари в хотел „Санкт Петербург“ в Пловдив, където форумът за реализация на плодове и зеленчуци ще събере производители, търговци от България и чужбина, както и доставчици на технологии и услуги в бранша.

Изданието представя пълна картина развитието на отрасъла в България – производство, площи, износ и предизвикателства. Акцент в Inteli AgroBook 2019 е бизнес моделът на една сравнително непозната култура за България, но с огромен потенциал за продажби и доходност в световен мащаб – боровинките.

Представени са и последните технологични достижения в селекцията на плодове и зеленчуци, които могат да разкрият нови атрактивни приложения и огромни пазари пред бранша. Засегната е и горещата тема за производителите в България – ролята, ефектите и бъдещето на европейското субсидиране в сектор „плодове и зеленчуци“. Представен е и холандският опит в развитието на кръговото земеделие.

Повече информация на ФБ събитие: https://web.facebook.com/events/1128590273979970/1143766152462382

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории