Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп месец юли

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп месец юли 2006

Независимо от обичайния застой, който се наблюдава в средата на лятото, юли ще бъде един от най-важните месеци в годината, поднасящи голям брой промени в дома и семейството. На мнозина ще се наложи да решават активно въпроси, касаещи деца и родители, търсене на ново жилище и ремонт на старото. Повишава се вероятността за смяна на квартири, възможни са размествания в офиса, търсене на нови помещения. Заедно с това, поради голямото влияние на знака на Рака, в хората се засилват хуманитарните интереси, появява се интерес към историята, към изучаването на своите корени. Ние по-често ще навестяваме своите роднини и местата, където сме израснали, възможно е да бъдат възстановени отдавна загубени връзки със стари приятели. В живота на страната и в отношенията със съседите е възможно да се възродят националистически настроения, носталгия по миналото, не е изключено възстановяване на предишни отношения с различни страни, малките държави може да водят отчаяна война за своята територия.
Понеже още на 4 юли Меркурий тръгва обратно, през месеца е възможно да се променят много от предишните договорености и условия, хората ще се отказват от своите думи и ще искат време за размисъл. През юли, до 30-ти, периодът не е подходящ за придобиване на транспортни средства, за подписване на договори, защото след няколко дни те ще загубят своята сила, вие ще разберете, че не сте знаели цялата информация. Първите 5-6 дни на юли носят проблеми със здравето и личните отношения, пълнолунието на 10-11 юли ще ни помогне трезво да оценим своите планове, да вземем предвид всички възможни ограничения.
До 14-15-ти Венера и Марс разиграват на небето необикновен танц, в резултат на който ние може рязко да променим своите ценности в личен и делови план, да скъсаме някои контакти, въпросите на бизнеса могат да се окажат по-важни от любовта и отдиха, което може да предизвика напрежение в общуването с близките.
До 18-ти поради съединението на Меркурий със Слънцето, хората ще бъдат толкова заети със своите ангажименти и грижи, че ще престанат да приемат външна информация, много контакти за известно време ще бъдат прекъснати, а деловите начинания ще бъдат отложени за края на месеца.
Най-успешна обещава да стане последната част на юли, когато след новолунието на 25 юли на небето ще се установи царственият знак на Лъва, в нас ще се появят амбициозни и мащабни планове по отношение на работата и почивката. В личното и семейно общуване краят на месеца също носи много щастливи събития, възможно е попълнение на семейството, покупка на нови мебели и скъпи вещи, приятни пътувания, пътешествия, познанства и отдих със стари приятели.
Не е подходящо да се планират важни срещи, покупки, решения за 1, 5, 12, 14, 18 юли.
А за да са успешни действията и общуването, използвайте 3, 10, 19, 23, 30 юли.

овен
ОВЕН
По-голямата част от юли Овните е възможно да употребят за решаване на домашни проблеми. Този период не е подходящ за пътуване и почивка, защото домашният ремонт или грижи няма да ви дадат свобода, ще ви вързват незабележимо към дома, вилата, градината. През първите пет дни на юли е възможен сериозен спад на самочувствието, не са изключени проблеми с децата и близък човек, двигателят на колата може да почне да отказва, възможно е да протече маслото, а в бизнеса вашите позиции рязко да отслабнат. В средата на месеца до 18-ти юли някакви размествания в семейството, на работното място или в обществото вероятно ще ви създават стрес и ще провалят всичките ви планове. В делови план успешен период се очаква от 7 до 13 юли, когато с усилие на волята може да преодолеете всякакви прегради. В края на месеца след 25-ти ще се появи възможност най-накрая да си починете спокойно, да отделите време за себе си, за децата, любимия човек, да си спомните приятните страни на живота.
Вашите дни са 16 -17 юли.

телец
ТЕЛЕЦ
Този месец може да промени много неща във вашите взаимоотношения с роднини или съседи, в сферата на интелектуалните интереси и организация на живота ви. На някои Телци ще се наложи да напуснат местата, с които са свикнали, още в началото на месеца е възможно да започнат промени в работата, заради които вашето положение да стане доста неопределено. След 11 юли вие можете да пътувате до познати места, да срещнете стари познати, да се заемете с някаква литература или документи, за които до този момент не ви е стигало времето. През последната десетдневка на месеца ще се появи хармония в общуването с хората, би трябвало да се повиши физическият ви тонус, да се появи желание да се заемете със спорт, по-активно да се включите в работата. Краят на юли и началото на август за вас ще бъдат много важен период, който ще разшири вашите възможности в работата, ще ви донесе големи планове в семейния и обществен живот.
Вашите дни са 18-19 юли.

близнаци
БЛИЗНАЦИ

Първата половина на юли ви носи много събития в сферата на личните отношения. Още на 2-3 юли е възможно да се появят нови делови контакти, които да донесат стабилност в живота ви, но около 6-8 юли е възможно рязко да се повиши напрежението в общуването. В средата на месеца е възможно да ви очакват нелеки преговори и решения, понеже ще е по-добре отношенията с някои хора да бъдат прекратени – те ще ви действат разрущаващо в морален и финансов смисъл. Звездите обаче няма да ви оставят без подкрепа, във всички ситуации близо до вас ще бъдат надеждни приятели, които ще ви помогнат да преодолеете препятствията и заедно с това ще ви подпомогнат в бизнеса. До 15-ти не си струва да правите покупки за себе си и да се съгласявате на операции, засягащи външността ви. Изобщо юли не е толкова важен за развитието ви, но след 23-25-ти може да се появят интересни предложения в работата ви, да се повиши вашата активност в решаването на всекидневните въпроси.
Вашите дни са 20-21-22 юли.

рак
РАК
Без съмнение, за вас юли е най-важният месец прец годината, затова именно вие може да се окажете в центъра на всички размествания, позитивни и не само, в средата на това лято. До 6-ти може да имате късмет при пътувания, колективна работа, общуване с чужбина и получаване на нужната информация. След това мнозина ще се наложи да се заемат с някакви отложени ангажименти, с интелектуална и организационна работа. На мнозина ще се наложи да променят нещо в работата си, да преминат някакво обучение, да приключат реорганизацията на домашното пространство, да сключат нови договори за аренда. В същото време може да се връщате към своите корени, да посещавате стари места, където отдавна не сте били, предишните ви увлечения и делови проекти може отново да придобият актуалност. В края на месеца личният живот и този у дома, ще ви донесат много положителни емоции, а що се отнася до техника и коли, до 30 юли не е подходящо да ги купувате.
Вашите дни са 23-24 юли.

лъв
ЛЪВ
Този месец по-скоро няма да оправдае повечето от надеждите ви и ще ви донесе съществено забавяне в делови план. Месец преди рождения ви ден е по-добре да си вземете отпуск и да не се стремите към активни завоевания в живота извън дома. Около 4-5 юли някои делови контакти е възможно да бъдат преустановени, ще ви стане ясно в кои посоки не си струва да търсите развитие. За сметка на това още след 14 юли много Лъвове ще могат да подобрят позициите си, да повишат резултатите в бизнеса и работата си и дори да започнат романтична връзка или да завържат приятелски контакти. Все едно обаче, много от нещата при вас ще тръгнат едва в края на месеца или през август. Затова можете спокойно да изчакате да стане 20 юли, когато за вас ще се появи по-голяма свобода за действие, а най-тежката работа ще е вече зад гърба ви. След новолунието на 25-ти вие можете да се заемете с някакви големи проекти, макар че до 7 август трябва да се пазите от стресове, претоварвания и преохлаждане.
Вашите дни са 25-26 юли.

дева
ДЕВА
С изключение на малък щурм на 1 юли, по-голямата част от месеца вие може да останете малко встрани от основните събития и едва през последната седмица на юли активността ви да нарасне, да се заемете с реализация на своите планове. При много от Девите в средата на лятото е възможно да се наблюдава пауза в работата, малък спад в доходите, който ще се компенсира с приятно общуване със стари приятели. До 14-ти на работонто ви място не се изключват резки кадрови промени или конфликти с някои партньори и клиенти. В средата на месеца е възможно да се проведат важни срещи с колеги по професия, може да се променят вашите ориентири по отношение на бъдещото ви развитие. След 19-20 юли обаче настроението на много от Девите ще започне да се подобрява, ще се появи възможност те да прекарват повече време с близките си, да излязат сред обществото, да завържат приятни познаства. След 23-ти Марс преминава във вашия знак, затова енергията и увереността в себе си при много от Девите ще започне да расте, в работата ще настъпи горещо време.
Вашите дни са 1, 27-28-29 юли.

везни
ВЕЗНИ
Юли ви носи очевидно обновление в професионален план, на мнозина ще се наложи да променят нещо в работния процес, да се върнат към стари контакти, модели или да отстраняват предишни грешки. През този месец вие може да почувствате атмосферата на бъдещите есенни събития, да започнете нов етап в кариерата си, но не бива да бързате в нищо. Трябва спокойно да си изясните изискванията на ръководството или на държавните органи, да заложите в работата си някакава основа във вид на информация, обучение, анализ на предишен опит, на който можете да се опрете в бъдеще. Не бива да жертвате човешки отоншения и особено потребностите на семейството, това може да навреди на репутацията ви и да ви лиши от необходимата подкрепа. През първата половина на месеца пътуванията и международните контакти могат да срещат големи трудности, но след 17-18 юли вие ще разберете накъде върви ситуацията и в края на месеца ще можете по-активно да използвате своите възможности. Все пак ще бъде добре, ако не прибързвате и до 30 юли избягвате всякакви договорености и решения за смяна на дейността.
Вашите дни са 3-4, 30 юли.
скорпион
СКОРПИОН
В средата на лятото вие ще решавате по-лесно домашните и финансови проблеми, би трябвало да се появи свобода и възможност за пътуване, движение и нови творчески идеи в работата. Месецът по всяка вероятност ще протича с променлив успех. Около 6-ти вие можете да намерите нови приятели, но да допуснете неочакван срив в работата или здравето. Втората десетдневка може да протече доста ползотворно, ако ограничите контактите си и се занимавате повече със самообразование, ако направите някои познавателни пътувания, учите език и използвате международен опит, т.е. ако работите за своето бъдеще. Големите проблеми или изпитания ще ви заобикалят. Много Скорпиони ще се възползват от своите стари знания и контакти в други региони и страни. През последната десетдневка на месеца ще се появят повече възможности за отдих, материалното състояние и личният живот да се подобрят, възможни са големи подаръци и придобивки. В края на месеца обаче вие ще трябва да се отнесете сериозно към своите задължения и тогава началото на август ще ви се отплати според заслугите.
Вашите дни са 5-6 юли.

стрелец
СТРЕЛЕЦ
През първата половина на юли вие ще имате нелоши възможности за делово развитие и решаване на проблеми с всякаква трудност, но за тази цел понякога ще се налага да общувате с хора, които малко ви подхождат като партньори, но така или иначе ви помагат да движите нещата. Ако изтърпите две седмици, постигайки нужните ви резултати, ще можете да се избавите от неприятното общество. Съдбата няма повече да подлага на изпитания вашия знак, след 15 юли звездите ви обещават сравнително спокоен живот, макар че въпросите, свързани със съвместни доходи, кредити, разпределение на средства ще бъдат решавани постепенно. По-голямата част от парите може да отива за семейството и личните отношения, впрочем, някакви големи цели през този месец пред вас няма да стоят. След 23 юли, когато Слънцето се премества в огнения знак на Лъва, вие ще почувствате прилив на сили и радост от това, че можете да заминете някъде, да реализирате своите летни мечти.
Вашите дни са 8-9 юли.

козирог
КОЗИРОГ
Този месец е изключиетлно важен за вашия знак. Ще ви се наложи да пожертвате много от личните си планове, за да реиште някакви семейни и партньорски проблеми, да укрепите слабите места в организацията на своя живот. Можете да се заемете със здравето на някой член от семейството, да обсъдите сложни въпроси в брака, да скъсате някакви стари контакти, ако хората ви се струват ненадеждни или започват да ви подвеждат. Възможни са големи промени с близък човек, от вас ще се изисква голяма помощ и подкрепа. В същото време Козирозите могат да станат обществени и политически фигури, ще ви се налага да имате предвид мнението на всеки човек и да не допускате прибързани изявления. След 18-ти основните въпроси вече ще бъдат решени. Между другото, не бива да забравяте старите познанства, а след 23-ти ще почувствате прилив на сили, желание да се пробвате в нова по-квалифицирана работа.
Вашите дни са 10-11 юли.

водолей
ВОДОЛЕЙ
Началото на месеца за вас може да се окаже не особено благоприятно. Малък психически и физически спад очаква Водолеите, възможни са проблеми с мотивацията в бизнеса, обективни неприятни обстоятелства. Заради противостоянието на Марс и Нептун ще ви бъде трудно да поддържате тонуса си и да вземате правилни решения. Но след това, в средата на месеца ще се появят възможности да отрегулирате онези конфликти и противоречия с конкуренти, критици или партньори, които са били наблюдавани в последно време. Могат да ви помагат жени или вашият дипломатически талант и неформално общуване. През по-голямата част на юли работата ще протича доста вяло, възможни са кадрови промени, забавяне на доставки, много дребна и подготвителна работа. В такъв момент да се излиза с нови предложения не си струва, няма да ви разберат, но след 25-ти при вас ще се появят нови контакти, някои хора ще се радват да помогнат за вашето издигане. Много проблеми в края на месеца ще спаднат до нула, само на 26 юли си пазете здравето и бъдете по-внимателни към близките си.
Вашите дни са 12-13 юли.

риби
РИБИ
Юли трябва да бъде за вас един доста благоприятен период, но началото на месеца ще ви донесе някои изненади в общуването с роднини и познати. Не са изключени малки скандали, но късметът ще е винаги на ваша страна. През първата половина на месеца за вас ще е по-добре да не смесвате любовта и работата, да не харчите излишни финанси за покупки за себе си и своя имидж. По-добре ще бъде да помислите за децата, при това не само за тяхната почивка, но и за образованието им. Поради различни ангажименти в средата на месеца ще ви остава по-малко свободно време и най-важните за вас планове е по-добре да оставите за края на месеца. Последната десетдневка на юли изобщо обещава да ви донесе много радостни срещи, ярки и интересни събития, по-добър личен живот. Но преместването на Марс в знака на Дева изисква от вас внимание, умение да избягвате острите ъгли и бърза реакция на всеки натиск от страна на обстоятелствата.
Вашите дни са 14-15 юли.

Прогнозата е на Висшата школа по класическа астрология – Москва

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории