Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 3 – 9 юли

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 3 – 9 юли 2006 година

През тази седмица Луната още расте, затова много неща бързо ще потръгнат. А това, че и Слънцето се намира в благоприятно взаимодействие с Юпитер и Уран, ще придаде на тези дейности мащаб и нещо принципно ново.
Избягвайте околните пътища и уклончивите, ненадеждни хора! Късмет!

ОВЕН
Положението в дома ви се подобрява, благдарение на съпруга или някой от близките ви. Вие също сте ориентирани към семейството, но предпочитате да давате водещи идеи, да си почивате или да се занимавате с децата, предоставяйки всекидневните грижи на другите. Това е правилно, тъй като в следващите дни вашите действия се основават на лъжливи предпоставки и ще доведат до увеличаване на хаоса. Интуицията ви подхвърля смели идеи, които е трудно да бъдат аргументирани и логически обосновани. И още по-трудно осъществени. Впрочем, вашата интуиция е винаги такава фойерверк от желания и страст! Най-силно те се проявяват в четвъртък и събота. Открито или по обиколни пътища вие ще се стремите към реализация на своята идея. Трябва да се каже, че тя може да бъде осъществена за доста кратък срок, при това оказвайки влияние върху съдбата ви. Да намерят опорна точка и да преобърнат света, не само своя обаче, ще бъде най-лесно на родените в средата на април. Имайте предвид, че смелостта и самоувереността вървят ръка за ръка с лекомислието.

ТЕЛЕЦ
Сега ви е трудно да определите работата, професията, към която ви тегли сърцето – вие просто се раздвоявате сред увлеченията и възможностите си. Затова мнозина не са склонни да афишират и конкретизират своя официален статус и длъжност. Кариерата и общественото ви положение растат при неформално сътрудничество с колектива и организацията, може би дори с няколко организации. Най-добре се чувстват сега онези, които са изцяло заети със собствената си работа и са достатъчно независими. Периодът е добър за доходите. Те могат да бъдат много големи, но нередовни и от няколко източника. В дома ви е многолюдно и проблемно. Някои са се заели с основен ремонт, друг преживява преместването си, трети е поел грижата за член от семейството. С други думи, обстоятелствата спомагат за натрупването на стрес. А на вас толкова ви се иска едно тихо ъгълче, където никой да не ви безпокои! През тази седмица намирането му е проблематично!

БЛИЗНАЦИ
Очакват ви позитивни промени в службата, в резултат на които ще спечелите в материално отношение. Толкова е трудно обаче да се концентрирате върху нещо! Увличайки се от нещо през тези дни, вие много скоро ще промените пристрастията си. Ако в сряда сте все още влюбени, в неделя вече се дразните от предмета на вашето обожание. Ако в дадения момент сърцето ви е незаето, то във всеки ден от тази седмица може да пламне романтично увлечение. Нестабилността засяга не само любовните, но и съпружеските, и деловите отношения, ако те са подплатени с материален интерес. Причина за това е вашата нетърпимост, повишена взискателност и казано направо, вашата налудничавост. Вашите разходи през тези дни излизат извън контрол. Рискът и всичко необичайно сега ви привличат, възбуждат. Дори вашата външност и поведение през тези дни стават малко необичайни, малко предизвикателни. Това в известна степен може да навреди на репутацията и кариерата на някои от вас.

РАК
Ярко се проявяват ръководните и творчески способности на родените през тази седмица. Отварят се широки перспективи, не ги пропускайте, но и не прибързвайте: пред вас са още няколко успешни месеца за кариерата ви, обучението и повишаването на жизненото равнище. Ако в сряда имате от какво да се зарадвате, да се почувствате щастлив човек, значи всичко е наред. Тайно увлечение през тези дни ще ви вкара в критическа ситуация, ще ви достави бурни преживявания. Още в началото на седмицата отношенията могат да ви се сторят стабилни и надеждни, а в неделя всичко да се обърне с главата надолу. Такъв е животът. Ще се наложи за известно време да „легнете на дъното”. Само преди това разберете що за авантюра ви е завъртяла и си направете изводите. Юридическите дела са свързани с машинации, макар че шансът да излезете с печалба е голям. Във финансовите документи се открива нещо, което води до забавяне. Това не е страшно, но ще се наложи да потърпите две седмици.

ЛЪВ
Това, в което сте били толкова уверени още през миналата седмица, сега се подлага на съмнения. Финансовите документи и договори, толкова определени, изведнъж се връщат назад за доработване. Това са само два примера, илюстриращи множество дребни варианти, в които се проявява елемент на бавене, връщане и съмнения. И всичко това е свързано с вашите финансови дела и текущи планове. Може би сте се заели с отговорна работа и нещо сте премислили, отложили. Всяко зло за добро: двете седмици на тази обърната ситуация ви се дават, за да си изясните намеренията и да доработите детайлите. В неделя ще се наложи да проявите максимална сила на волята, за да обърнете ситуацията, която засяга вас лично. Това е предизвикано от сложни романтични отношения, проблеми с дете или в бизнеса (ако за вас бизнесът е също своеобразно чедо). Положете всички свои усилия и умения, наградата ще бъде значителна.

ДЕВА
Ситуацията ви връща седмица назад. Бавят се нещата, спират се договорености или самите ваши намерения поемат в някаква друга посока. Определяйки в какво се състои същността на нещата, вие лесно можете да прогнозирате по-нататъшното развитие на ситуацията. А аз ще ви подскажа, че тя ще се удължи до края на юли. За това време е полезно да се върнете по собствените си следи, да проверите, уточните, поправите. Току виж до август поправите някои неща и получите по-правилна посока на мисли и действия. През тази седмица сякаш изпускате всичко от ръцете си, почти нищо не разбирате, но в следващия вторник всичко ще стане абсолютно ясно. И окончателно ще бъде определена правилната посока на нещата. Това вече е много. А засега не изпускайте удачните обстоятелства през втората половина на седмицата, които ще внесат успешни корекции във вашите дела и планове. Разчитайте на стар приятел и съпруг, ако той ви е приятел.

ВЕЗНИ
През тези дни вие ще получите истинско естетическо удоволствие, нарушавайки обичайния ритъм на живот и работа. Не е изключена необикновена командировка или пътешествие, богато с впечатления и приключения. Някои се влюбват в далечна мечта, в човек, с който не е възможно да се общува всекидневно. И това също е своеобразно приключение, въздействащо повече интелектуално, отколкото емоционално. Макар че около почивните дни може да се очаква и непосредствен контакт с интересен човек с всички произтичащи последствия. Участието в обществени дейности не е за всеки, но именно сега подобна дейност носи висока социална оценка. Онези, които са лидери на някаква група, колектив, сега са много търсени и склонни да проявяват качества на авторитарен ръководител, почти диктатор. Вероятно, това се поднася в „сладък сос”, същността обаче не може да бъде скрита. Впрочем, ако това е диктатура на любовта, то вашият обект ще ви прости.

СКОРПИОН
Сега при вас най-добре се получава управлението на чуждите пари, а не своите собствени, които е възможно да се състоят предимно от дългове. През тази седмица рязко се издигат в кариерата онези, които работят във финансовата или данъчната сфера. Това качествено ще подобри вашето финансово положение. Вие можете да получите назначаване на висока длъжност, за която упорито сте се борили в последно време, конкурирайки се с достойни съперници. Към края на седмицата вие ще се почувствате победител не само по отношение на кариерата и финансите, но и в любовта. Както винаги, и в интимните отношения вие вземате ролята на „кукловод”, манипулиращ своя избраник. Разбира се, това е за негово добро, понеже нали само вие знаете как да направите чуждия живот по-добър. Като че ли през тази седмица вие ще успеете да организирате това „по-добре” и любовта ще потръгне. В дадения случай любовта и властта, а така също и дълговете се преплитат. Неделята е най-увлекателният ден, изпълнен със страсти и хазарт.

СТРЕЛЕЦ
Обновлението у дома върви с пълна сила. Вярно е, че някои от тези обновления напомнят връщане към ситуацията от март месец тази година или следват от нея. Както и да е, доброволно или насилствено, но вашият дом и семейство „се реформират”. Обективно това е позитивен процес, дори сега той да изглежда прекалено нервен и тревожен. Започва да се отваря „път в чужбина”, който доста дълго е бил затворен за вас. Впрочем, за онези, които не са се стремили в тази посока, има и резервни варианти в перспектива – повишение на образованието, преподаване, защита на учени степени. Всичко това следващите дни може да бъде задвижено. Между другото, в неделя положението на нещата в тази област ще стане особено актуално и от това, как ще протече почивният ден, ще зависи по-нататъшният успех на начинанието. Така че, постарайте се. Краят на седмицата е подходящо време за договори с принципен характер, въпреки че офрмянето им може да се забави.

КОЗИРОГ
Успешно се подреждат всекидневните дела. Върви ви във всичко, свързано с искане за кредит и избор къде да бъде инвестиран този кредит. В бъщите съпружски въпроси вие управлявате финансовата част – вероято избирате какво къде да се купи. Ако изпитвате съмнения в нещо, което сте избрали съвсем скоро, има смисъл да изчакате с покупката (плащането) или с окончателното оформяне на договора до края на юли. Посредниците в някакво финансово начинание ще имат късмет от четвъртък до неделя. Вие умело намирате компромис, намирате най-добрия вариант и при необходимост общувате дори с многобройна аудитория. Едно нещо усложнява живота ви: подмолната борба за власт в съпружеските отношения. Това може да стане източник на стрес. Максимална възможност да намерите взаимно разбиране се появява в понеделник и в неделя. Тези дни са най-добрите за „външни” договори и покупки.

ВОДОЛЕЙ
Обстоятелствата около вас стават все по-„възбуждащи”. В тези обстоятелства вие действате по непонятен за околните начин. Дори и вие самите не винаги разбирате мотивите на собствените си постъпки. Можете да обвинявате своето подсъзнание, което ви открива скритите възможности на ситуацията, своята проницателност, интуиция, предвиждане. Не всички ваши партньори са готови да ви повярват и последват: възниква конфликт, който ще продължи през цялата седмица. Вие ще заемете уклончива неопределена позиция, докато в същото време вашите съперници и партньори са в еднаква степен праволинейни, честолюбиви и склонни да действат с началнически методи. Можете да се отдръпнете в сянка и да почакате, когато ситуацията се реши от само себе си. Сега за вас това е единствената възможна тактика, иначе ще възникне „тайфун” с огромна разрушителна сила. Струва си родените в началото на февруари да съсредоточат своето внимание върху предотвратяването на „стихийното бедствие”.

РИБИ
Късметът се усмихва широко на родените в първите дни на март. Ще върви доста и на всички останали Риби също. Струва се да се вслушате в своите най-важни нужди и да се вгледате с какво ви даряват обстоятелствата. И тогава действайте! Нали най-хубавото време може да се прекара лежешком на дивана, а в най-трудният период да се победи. Смисълът обаче е в това – да потърчи човек в най-доброто време и да постигне всичко, което могат да дадат обстоятелствата. Най-успешният ден е сряда. Най-сложият, но резултатен ден – четвъртък. Работата е много, което създава силен стрес. По повод домашната обстановка и семейните обстоятелства вие пребивавате в най-нестабилното състояние: не знаете как да се държите и какво да решите. Предпочитанията са неочаквани и необясними за самите вас дори. Ако не сте уверени в нещо, по-добре изчакайте до края на седмицата, не действайте необмислено. Впрочем, вие често печелите, когато след известни колебания постъпвате „изведъж”, според интуицията си. И сега тя едва ли ще ви подведе. Действайте.

Other posts tagging «хороскоп»

Other posts tagging «horoscope»Other posts tagging «хороскопи»Other posts tagging «седмичен хороскоп»Other posts tagging «хороскоп за седмицата»Other posts tagging «horoskop»

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории