Последни Рецепти
Последни Статии

Как поръчват храна различните зодии

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Възможностите за хранене навън и за поръчване на храна са безкрайни, което доста често обърква решенията ни какво да ядем.
Със сигурност искаме да е нещо вкусно, да бъде приготвено бързо и да изглежда добре. Понякога колебанието какво да ям сега, може да отнеме часове, в прелистване на менюта и рецепти. Започнахме да проверяваме хороскопите за съвети за запознанства, работа, пътуване, така че защо да не се обърнем към звездите и за храната. Как различните зодии поръчват храна и на какво се спират на база астрологичните им знаци.

horoskope pix

Огнени (Овен, Лъв, Стрелец) 
Огнените зодии, избират и поръчват храна изключително бързо, в рамките на не повече от 10 минути. Обикновено те знаят още от предния ден, какво ще бъде менюто им за следващия. Тъй като са огнени, грилът, такос и бургерите са сред любимите им поръчки.

Земни (Козирог, Телец, Дева)
Земните зодии, определено поръчват бавно храна, разглеждат цялото меню и често се спират на вкусна паста с богат сос. Също така специално място в сърцето на земните зодии, заема френската кухня. Какво и да поръчат, то винаги трябва да се сродява добре с вино.

Въздушни (Везни, Водолей, Близнаци)
Въздушните зодии се наслаждават на необичайна, почти научно-фантастична храна. Когато поръчват храна, те винаги се спират на най-нетрадиционното в менюто. Определено са фенове на молекулярната гастрономия.

Водни (Рак, Скорпион, Риби)
Водните зодии обичат романтичните заведения и романтичните храни. Те поръчват изтънчени, елегантни ястия, поднесени по най-добрия начин. Техният избор е бавен, като се изчитат внимателно всички съставки в менюто. Често избират гурме кухня. 

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории