Последни Рецепти
Последни Статии

Капоната

Добавено в Наши гости

Добави към моето меню

Капоната
в нагорещен тиган задушаваме 1 патладжан нарчзан на кубчета,със малко сол черен пипер, и кервиз. След като се задуши в друг тиган слагаме 1 глава лук (средно голяма),кервиз, малко люспи червен пипер, 1 пакетче захар четварт чаша стафиди,консерва с чери домати,малко оцет,каперси,черен пиепр и сол. намачкваме доматите и враштаме задушения патладжан.Запичаме половин чаша кедрови ядки. добавяме и малко магданоз ( да не е много ситно нарязан).Запичаме хляб на 180-190 градуса за 2-5 мин. След като изпечем хляба намазваме филийте с чесан ,и от горе слагаме капонатата.
Дано ви хареса :)

Капомнатата е рецепта от италианската кухня

рецепта споделена от Polina Kolarova

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории