Круши с шоколад
Добави към моето меню
Круши с шоколад и бутер тесто
много ефектно и вкусно се получава
Продукти:
2 круши
30 г шоколад
1/2 лист бутертесто, 200 г
Рецепта за круши с шоколад и бутер тесто
• Горната част на крушите се изрязва и сърцевината им се почиства с лъжица, така че крушите да останат цели. Оформилата се кухина се запълва с парченца шоколад.
• Бутертестото се разточва върху набрашнен плот, отрязват се два квадрата и в тях се завиват крушите. Полученото пакетче трябва да се затвори добре от всички страни.
• Крушите се пекат в предварително загрята до 220 градуса фурна около 10 минути, след което температурата се намалява на 180 градуса и се пекат, докато тестото стане златисто.