Последни Рецепти
Последни Статии

Идеи за края на лятото

Добавено в Дом & Семесйтво

Добави към моето меню

Идеи за края на лятото

До края на лятото остават броени дни, на нашето лято
Какво можем да направим за да остане спомена за едно незабравимо синьо лято – това са само няколко идеи – изпълнението зависи от нас, незвисимо дали оставаме в големия град, дали вече сме били във ваканция или сме отложили нашата почивка, погълнати в работа.
До края на лятото остават дни да го направим незабравимо.

1. Да станем по-хубави!
както са казали французите всяка жена, независимо от възрастта си, трябва да започва деня си с въпроса “Какво направих днес за себе си, за да бъда по-хубава”. А испанците имат следната сенгтенция “Грях е, ако една жена не изглежда толкова красива колкото може да бъде” Затова нека да намерим време за себе си и да бъдем красиви, толково колкото можем и повече. Изобилието от плодове на август, слънцето и чистия въздух могат да ни помогнат затова.

2. Хубава почивка
Август, по правило, е най-натоварения месец за туристическите фирми, затова е хубаво, ако ваканцията е планирана по-рано, но може да имате късмет и с last minute offer. Кои са най-предпочитаните дестинации?
– Турция, Гърция, Италия, Испания, Хърватия, Франция, Египет, Мароко, Тунис и разбира се нашата мила родна страна – България.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории