Последни Рецепти
Последни Статии

Хранене и секс

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Ако си избирате мъж за секс, наблюдавайте как се храни.
Лъвът в леглото налита на пикантни гозби

Любителите само на здравословно меню
не се отличават с особено въображение в леглото, казват учените.
Тези хора и в живота са буквалисти и добри изпълнители, но рядко им хрумва да кривнат от “правия път” във всеки смисъл на думата. Целеустремени са и често преуспяват в кариерата си, но потискат емоционалността си.

Любителите на изобилните храни
са бонвивани, които обичат да си угаждат във всичко. Те си падат по трапезите с компания, където яденето е част от общуването. Те са широко скроени и толерантни към околните, а и обичат да им се отвръща по същия начин. Нерядко обаче подобни люде просто не са склонни да изоставят трапезата и компанията си, за да посветят някакво време на вас. Да не говорим, че в секса също може да имате проблеми, защото прекалено обилното хранене предизвиква смущения в тази сфера.

Феновете на пикантни храни

могат да ви изненадат приятно и в леглото, и в интимните отношения. Те имат вкус и към пикантното и интересното в живота.

Хората, които похапват на крак,

за да спестят време, или са прекалено делови, или чисто и просто не искат да си губят минутите с каквито и да било удоволствия.

Онези, които наблягат на малките кулинарни глезотийки, а не на количествата,
най-често са чувствени и романтични. Те обичат да поглезят и половинката си с някоя екстра, не налагат мнението си и не си падат по рутината на ежедневието.

Ако говорим за хората, които започват деня с шкембе чорба, няма смисъл да ги питате на какво се основава изборът им – той е бил предопределен още предната вечер. Ако харесвате такъв човек, все някак ще се прежалите да свикнете с аромата на чесън, който се носи от него.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории