Последни Рецепти
Последни Статии

Любовен хороскоп Везни

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Любовен хороскоп Везни 2010

vezni
Везни

2010 е година за много неща, но не е година за романтика и любов. Родените под знака на Везни така ще бъдат заети с работа и кариера, че понякога дори ще забравят, че семейството е по-важно от работата. Като компенсация израстването в кариерата и повишаването на приходите ще ви помогнат да стабилизрате в бъдеще семейния живот.

Вашата втора пловинка ще ви липсва понякога, но партньорите, които се отнасят с разбиране към работата и действията на Везните в бъдеще ще установят, че на този етап от жизнения път е било по-важно да се погрижи за доходите, които ще бъдат употребени за доброто на семейството.

През летото трябва непременно да планирате и да отидете на почивка с любимия човек, тогава ще можете да отделите повече внимание един на друг, да намерите общите неща и да достигнете до взаимно разбиране и проемане.

За самотните представители на Везни годината обещава да бъде необикновена и интересна в емоционален план. 2010 година е време за нови чуства. Може да срещнете нова любов или да възобновите предишна връзка на качествено ново ниво. Още с началото на годината ващето обаяние и магнетизъм ще бъдат на ниво и ще можете да компенсирате емоционалните загуби на миналите години. И като резултат да срещенте вашия истински партньор.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории