Последни Рецепти
Последни Статии

Любовен хороскоп Скорпион

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Любовен хороскоп Скорпион 2010

scorpion
Скорпион

Родените под знака на Скорпион ще имат удивителен семеен живот, особенно през първата половина на 2010 година. Отношенията между съпрузите ще бъдат повече от романтични. Дори, ако в миналото семейният ви живот е напомнял изригващ вулкан, то сега вашето съвместно съжителство ще се стабилизира.
През втората половина на годината в двойките, в които има недостик на финансови средства могат да възникнат проблеми и разногласия. Ако успеете да намерите компромис ще усппете да върнете на чуствата предишната свежест и трепет.

Самотните представители на Скорпион в началото на годината може активно да търсят идеалния партньор, през пролетта вашият чар ще достигне своя апогей. Но поведението ви може да предизвика протест от страна на вашата половинка и може да бъде повод за раздяла. Представителоите на Скорпион трябва да бъдат по-меки, внимателни и отсъпчиви и да се избавят от чуството си за прекомерни претенции.
През цялата година не се очакват големи промени, но любовните авентюри не са изключени. Брак и да създадат семейство ще се отдаде на много малко представители на Скорпион, само на тези, чиито чуства са истински и силни.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории