Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп Везни 2010

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп Везни
И през 2010 година Везните ще се колебаят и притеглят. Предстои им да направят важен избор на жизнените цели и да преразгледат целия си предишен опит.

libra

От края на 2009 настъпват промени – смяна на работата, нова длъжност или ново ръководство – и в работата и в кариерата настъпват промени.
Очакват ви интересни периоди на успех и самота, раздяла със стари приятели или партньори и нови съблазнителни предложения.
Не е изключено да купите и обазведете нов дом. Както и да се занимавате с дела на вашето семейство и роднини. В грижи и отговорносто можете да забравите за себе си, нещо, което не трябва да се случва.

Ако вашата работа ви се струва безпреспективна през тази година можете да я смените.

Любов и семейство
Свободните представители на Везни ще се опитат сами себе си да разберат и какви отношения, наситина, искат да имат с близките си. През втората половина на май ви очаква интересно запознанство, а през лятото ще се появи възможност да промените живота су – да сключите брак или дългосрочни отношения.

На семейните Везни им предстои да преживеят сложен период на недоволство един от друг с партньора си през юли-август. Възможна е и да има скъсване на отношения с най-близкия човек.

През ноември ви очаква признание, промяна в отношенията с настоящия партньор към добро и взаимно уважение. Или можете да срещнете нова любов.

Здраве
Безсънието и главоболието са неотменни спътници на стреса. Работите напрегнато, но не забравяйте да отделяте внимание на вашето здраве. Да се справите с проблемите ще помогне разумното физическо натоварване и пълноценната почивка.

Почивката ще бъде проятна и полезна във всеки един от летните месеци.
През октомври ще ви се наложи да помислите за килограмите в повече. Най-голям ефект за справяне с този проблем ще има, ако тренирате заедно с груп – йога, танци, пилатес или фитнес.
Успех

В професионален план, и в работата и в творчеството, успехът ви очаква в началото на годината. През първата половина на годината ще бъдете в положението на човек, който търси решения на задачите, поставени от живота. И ще решавате тези задачи и ситуации със завидно упорство. През юни ви очаква пътешествие или запознанство, което ще промени живота ви.

Втората полвина на годината ще има много пътувания, които не само ще ви донесат радост, но и признанието на околните.

През есента ви очакват финансови постъпления и печалба от правилно вложени средства.
Към края на годината има голяма вероятност да смените работата си, начина си на живот и мислене да промените.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории