Последни Рецепти
Последни Статии

Любимата стая издава характера

Добавено в Дом & Семесйтво

Добави към моето меню

Любимата стая издава характера

В коя стая обичате да прекарвате свободното си време и се чувствате най-добре? Отговаряйки на този въпрос, вие ще може да разберете някои специфични черти от характера си
СПАЛНЯ – Вие сте човек с въображение и колоритен характер. Вярвате в истинската любов, но докато я намерите, не бягате от веселите флиртове. Впечатлявате хората най-вече с начина, по който говорите. Това може да накара по-неуверените да ревнуват, което не е причина за вас да прекратите забавата си.
ДНЕВНА – Вие сте общителна личност, обичате да разговаряте с хората. Винаги когато имате възможност, помагате. Не бягате от отговорност, а напротив – често предпочитате да сте в лидерска позиция.
БАНЯ – Вие се грижите добре за себе си и обръщате голямо внимание на здравето си. Когато чуете за някоя нова болест, започвате да следите за първоначалните симптоми, които се появяват. Това често раздразва хората около вас. Макар донякъде вманиачени на тази тема, вие гледате на света от светлата му страна. Оптимисти сте.
КУХНЯ – Вие сте безгрижни и невзискателни. Щастливи сте, когато се грижите за останалите. Макар понякога да сте малко буйни, вие карате хората около вас да се чувстват комфортно и те винаги търсят вашата компания или вашия съвет.
ТЕРАСА – Вие обичате свободата и мразите да бъдете контролирани. Иска ви се да избягате от всички правила и вместо това да разчитате на въображението си, за да организирате своя живот. Когато имате нужда да се заредите с енергия, отивате директно на плажа или в планината – вашите извори са морето и гората.
НИТО ЕДНА – Вие сте загрижени за хората около вас и не обръщате много внимание на материалните неща. Услужливи сте и внимателни към семейството си. В замяна те ви дават безграничната си обич.

Other posts tagging «дом»

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории