Последни Рецепти
Последни Статии

Лунна диета август 2016

Добавено в Диети

Добави към моето меню

Лунна диета август 2016

Август – време за ваканция, за море, за планина, за пътуване и откриване на нови места, вкусове, усещания… Колкото хора, навярно и толкова представи как да бъде прекарана мечтаната отпуска. Времето през август обещава да е хубаво – подходящо и за море и за планина, и за тези, които остават в големия град. Останалото зависи от нас. И от близките ни хора. Важното е да сме здрави, да се чувстваме добре в нашето тяло.
За да се чувстваме добре в своето тяло имаме един верен помощник – Лунната диета, като това е по-скоро един ден за детоксикация в седмицата, като се следват принципите на балансираното хранен през останалото време. Фазите на Луната са като часовник, който ни напомня всяка седмица да направим един такъв ден, в който осовбождаваме организма си от токсините, които се натрупват е него.

Фази на Луната за месец август 2016 г.
2.08.2016 г. – 23:40 часа – новолуние
10.08.2016 г. – 21:16 часа – първа четвърт
18.08.2016 г. – 12:45 часа – пълнолуние
25.08.2016 г. – 06:07 часа – последна четвърт
moon diana ruseva

Лятото е идеалното време за диета, най-подходящото време да почистим организма си от излишни течности, токсини и да отслабнем с някой килограм. Лятото е изобилие от свежи плодове и зеленчуци, време в което губим апетит в горещините, имаме нужда от повече течности и много повече възможности за движение.
Лунната диета е разтоварващ режим, който ни дава възможност да се чувстваме по-леко, пречистени и е едно здравословно разтоварване.
Какво е необходимо да се направи? Когато започва дадена лунна фаза в продължение на 24 (или 72 часа – само веднъж в месеца) се приема само вода, билков чай или прясно изцеден сок, ако усетите слабост, може да хапнете един плод или свежа салата.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории