Последни Рецепти
Последни Статии

Лунна диета юли 2012

Добавено в Диети

Добави към моето меню

Горещо, още по-горещо … юли, лято – време за ваканция, време за релакс, за море, за планина, е има и такива, които вместо да стегат куфарите остават в големия град и са на работа.
Но всички искаме да се чувстваме добре и да е лято, лято пълно с хубави емоции и шарени спомени.
И да сме в добра форма, да се харесваме ние самите как изглеждаме, да бъдем по-уверени, защото тогава и другите ще ни харесват и уважават повече.
Полагаме грижи. Отделяме време. За да изглеждаме по-добре. Не трябва да е оправдание това, че няма време или средствата не достигат. Ако следваме сезонното хранене, ако използваме изобилието от плодове и зеленчуци на лятото, ако си правим козметични маски домашни от пресни плодове, ако отделяме поне 30 мин за активно движение ще се усети промяна. На третата седмица, ако не и по-рано ще изглеждаме по-добре. И тук имаме един верен помощник – лунната диета.

Лунните фази за месец юли 2012 :
3 юли 2012, 21:52 часа – пълнолуние
11 юли 2012, 04:49 часа – последна четвърт
19 юли 2012, 07:25 часа – новолуние
26 юли 2012, 11:57 часа – първа четвърт

вода с мента
на снимката е една напитка, която охлажда пез лятото и е много приятна – кубчета лед, листа мента, лимонов сок, парченце лайм

Лунната диета означава, че когато са лунните фази за 24 часа сме само на билков чай, прясно изцеден плодов сок. Лесно е и определено има ефект.
Бъдете здрави, красиви и радващи се на живота!

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории