Последни Рецепти
Последни Статии

Лунна диета май 2014

Добавено в Диети

Добави към моето меню

Лунна диета май 2014

Месец май е може би и е най-красивия месец от пролетта, с толкова много енергия, цветя и празници. Започва с една дълга ваканция от 1 до 6 май, следват вълненията около абитуриентските балове и все повече плановете за лятната почивка започват да стават по-детайлни.
Традиция е празниците да са свързани със семейни събирания и богати трапези. Пролетта е в разгара си, зелена, цветна, изпълнена с положителни емоции.
Месец май е времето на пролетните салати, за разходка в парка, излет в планината, барбекю, а защо не и за откриване на сезона на времето на слънчевите бани.
Майската ваканция е възможност да планираме време за движение и сред природата.
Движението подобрява метаболизма, а и леката храна спомага влизането във форма за лятото да бъде по-лесно.
Включете даровете на пролетта в своето меню за да стане по-леко – зелени салати, репички, зелен лук и чесън, коприва, спанак, лапад – варианти много, лесни и вкусни. А десертите приготвяйте с много плодове, ако знаете колко рецепти за десерти има с ягоди.

пълнолуние
Пълнолуние, много красива Луна

И имаме един верен помощник – Лунната диета. Това е един разтоварващ ден всяка седмица като се следват фазите на Луната. Ден в който сме само на вода, билков чай и прясно приготвен фреш.

Лунни фази месец май 2014 г.
07 май 2014 – 06:16:04 ч. – първа четвърт
14 май 2014 – 22:17:01 ч. – пълнолуние
21 май 2014 – 16:00:12 ч. – последна четвърт
28 май 2014 – 21:41:20 ч. – новолуние

Хубаво е, че датите не са на някоя дата за празник. А за тези, които не са пробвали лунната диета – 24 часа на течности започва от дадения час за настъпването на лунната фаза.

Пожелаваме ви един слънчев и изпълнен с много положителни емоции месец май.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории