Последни Рецепти
Последни Статии

Лунна диета май 2015

Добавено в Диети

Добави към моето меню

Лунна диета май 2015
Месец май е най-красивия месец от пролетта, с толкова много енергия, цветя и празници. Започва с поредица почивни дни от 1 май, който е в петък, следва Гергьовден ден на 6 май сряда. При добро планиране може да се получи една дълга ваканция, която как да не наречеш майски празници. След това е 24 май, в неделя, а около тази дата са вълненията около абитуриентските балове. Плановете за лятната почивка започват да стават по-детайлни.
Времето през май

Традиция е празниците да са свързани със семейни събирания и богати трапези, с разходка сред природата, защо не и барбекю на открито с приятели.Пролетта е в разгара си, зелена, цветна, изпълнена с положителни емоции.
Месец май е времето на зеленото до хоризонта и цъфналите овошки. И тази зелена сила присъства на трапезата ни – на вкусни супи, ястия и баници с коприва, спанак, лопуш, лобода, киселец, мечи лук, на зелените лук, с репички, зелен лук и чесън, на първите ягоди и пресни картофки.
Хубавото време предполага към повече движение. Леката храна предполага спомага за влизането във форма за лятото да по-лесно.
Движението подобрява метаболизма, а и леката храна спомага влизането във форма за лятото да бъде по-лесно. И в това начинание имаме един верен помощник – Лунната диета. Един ден на вода, прясно изцедени сокове и билков чай като следваме фазите на Луната.

пълнолуние
Пълнолуние, много красива Луна

Фази на луната май 2015 г.
04 май 2015 – 06:43:23 ч. – пълнолуние
11 май 2015 – 13:37:18 ч. – последна четвърт
18 май 2015 – 07:14:19 ч. – новолуние
25 май 2015 – 20:20:10 ч. – първа четвърт

Хубаво е, че датите не са на някоя дата за празник. А за тези, които не са пробвали лунната диета – 24 часа на течности започва от дадения час за настъпването на лунната фаза.

lulak
Пожелаваме ви един слънчев, цветен и изпълнен с много положителни емоции месец май.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории