Последни Рецепти
Последни Статии

Лунна диета март 2015

Добавено в Диети

Добави към моето меню

Лунна диета март 2015
Добрата новина е, че зимата си тръгва. Идва пролетта. И ни се иска всичко около нас да е по-чисто, по-хубаво, изпълнено с живот. Това се отразява и до това как се чувстваме и как изглеждаме. Нормално е през зимата да сме качили някой и друг килограм – 2-3 не повече, което е свързано с по-калоричната храна и по-малкото движение. Зимата не е време за строги диети, трябва да поддържаме тялото си, за да не отслабне имунната система в сезона на грип и настинки, за да не се уязвими за всеки прелитащ вирус.
С настъпването на пролетта на всеки му се иска да изглежда по-добре. Когато вече може да се хванем за зелено, когато в градината след първите кокичета се е показала коприва, спанак и лопуш – оправдания няма. Времето, събуждащата се природа, слънцето – всичко ни казва, че е време за промяна.
И тук си имаме един верен помощник – Лунната диета.
За да се чувстваме добре в собственото си тяло трябва да водим здравословен начин на живот – умерено хранене, балансирано, съобразено със сезона, физическа активност, позитивни мисли и спокойствие. И един ден в седмицата – ден за прочистване – 24 часа само на сок, прясно изцеден сок и билков чай.

пълнолуние
Пълнолуние, снимка Д.Русева

Лунни фази Март 2015 г.
05 март 2015 – 20:06:40 ч. – пълнолуние
13 март 2015 – 20:49:13 ч. – последна четвърт
20 март 2015 – 12:37:18 ч. – новолуние
27 март 2015 – 10:43:48 ч. – първа четвърт
Това са датите за месец март. Да си пожелаем един месец в който да се случват неща от които остават само хубави спомени.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории