Последни Рецепти
Последни Статии

MasterChef 2019

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

MasterChef стартира в нова кухня от 25 февруари 2019, точно в 21:00 часа.
Да им пожелаем успех, а ние ще следим с интерес развоя на петия сезон на MasterChef България.

MasterChef 2

Наред с познатите ни Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев, тази година любителите готвачи ще бъдат оценявани и от една изключителна дама – Chef Силвена Роу. Тя се нарежда сред топ готвачите във Великобритания, където успешно открива високо оценения от критици ресторант Quince в The Mayfair Hotel’s. Готви за известни знаменитости и издава редица кулинарни книги, в които представя и родните кулинарни традиции.

MasterChef Silvena-Rowe
Chef Силвена Роу

Популярна е сред широката публика в Европа и с участието си в множество кулинарни предавания, като Saturday Kitchen и Keep Cooking and Carry On по BBC, Time Machine Chefs по ABC, This Morning по ITV, Good Food Live и My Kitchen по UKTV Food.
С огромния си и международно признат опит, Chef Силвена Роу ще следи, подпомага, насърчава, критикува, оценява и поощрява участниците в кулинарното съревнование.

MasterChef Andre-Tokev
Chef Андре Токев

А тази година и те ще ни изненадат с интересните си съдби, разнообразни професии и неподозирани умения. От най-младия участник – 16-годишно момче, през полицай, модел, художник, културист, ветеринар и т.н. всички те са обединени от една общата страст – готвенето.

MasterChef Pepi-Mihalchev-
Chef Петър Михалчев

Рекламното време в първия епизод на предаването е изчерпано, а в петия сезон вече се включиха както дългогодишни партньори на bTV и MasterChef, така и нови рекламодатели с премиум продукти. В кулинарното шоу се позиционират рекорден брой утвърдени брандове – Ariel, минерална вода Банкя, Bosch, Fairy, сладоледи FAMILIA Collection, Jacobs, Kikkoman, Mastercard, Président, Philips, София Мел, Staropramen.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории