Последни Рецепти
Последни Статии

Меню на Оскарите 2017

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Звезди като Вайола Дейвис, Райън Гослинг и Ема Стоун ще опитат повече от 50 ястия, приготвени от майстор-готвачa Волфганг Пук, на традиционния бал след 89-ата церемония по връчване на наградите Оскар, пише сп. “Пийпъл” цитирани от Дарик нюз.

menu oskar
Трюфелови пуканки и още 50 ястия на бала след наградите Оскар

В менюто са включени пилешки пай с черен трюфел и многолистно тесто, печени макарони със сирене и пушена сьомга, поднесена върху бисквитка с формата на статуетката Оскар.

Майстор-готвачът предлага нови попълнения към менюто, сред които марокански пикантни телешки ребра с пармезан, такоси oт корени таро със скариди, манго, авокадо и сос айоли, кнедли със задушени гъби и крем от кашу, както и панирано месо от раци.

Трюфеловите пуканки и домашно приготвените брецели са включени към предястията заедно с три различни салати, сред които салата от бейби цвекло с йогурт с козе сирене и мюсли с цитрусови плодове.

Волфганг Пук каза, че ще има храна и за вегани в менюто, например паста с морковен сок. Той показа замразените лакомства, обработени с течен азот.

Най-впечатляващи обаче са десертите, сред които ще има шоколадово суфле, седем вариации на джелато и сорбе, ванилови гофрети и гофрети червено кадифе. В шоколадовия бюфет ще има карамелено-капучинови близалки Оскар и шоколадови бонбони с вкусове, вдъхновени от киното.

Майстор-готвачът Волфганг Пук ще използва местни продукти и морски дарове за изхранването на 1500-те гости. Той планира да дари цялата неизконсумирана приготвена храна на организацията “Chiefs to End Hunger”.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории