Последни Рецепти
Последни Статии

Мисия Здраве 2018

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Какво: Мисия Здраве
Къде: София, Княжеска градина
Кога: 1 – 3 юни 2018 г.
Организаторите от Българския икономически форум и партньорите им обещават посетителите в Княжеската градина да станат свидетели и участници в забавления и спортни активности, демонстрации и презентации на здравословни продукти, безплатни медицински прегледи и консултации.

misia zdrave 2018

Програмата включва безплатни очни прегледи, скрининг за диабет, измерване на кръвна захар, на нивото на кислород в артериалната кръв, електрокардиограма, консултации по сърдечно съдови проблеми, мерене на кръвно налягане, скрининг за Хепатит С, преглед на щитовидната жлеза, индивидуални консултации с лекари генетици, консултации в помощ на онкоболните и техните близки, както и за пациенти, които се интересуват от възможностите за диагностика и лечение в чужбина.
Изложителите са 80 и те, заедно с другите участници се очаква да привлекат над 15 хиляди посетители, които искат да научат и да направят нещо повече за своето здраве.
В трите дни на сцената ще има артистични изпълнения. Важна част от програмата са спортните игри, състезания и танци. Предвидени са демонстрации и турнири по спортни танци, волейбол, баскетбол, художествена гимнастика, тенис на маса, тайкуондо, стрелба с лък и др.

За повече информация и записвания за участие в спортни активности вижте страницата на събитието във Facebook: https://web.facebook.com/events/194460044515833/

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории