Последни Рецепти
Последни Статии

Лунна диета април

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Лунна диета април 2010

Пролетта е тук, за една нощ тя преобрази града и ни накара да хвърлим дебелите пуловери. Дърветата са целите в цвят и ние искаме да сме с шарени, шарени рокли като цветята и да бъдем харесвани, желани и уважавани като жени.
Април започва с най-светлия празник Великден, понеделник е почивен ден и във вторник е първата дата на Лунната диета – време е да влезем във форма след празниците.
Това са датите за Лунната диета през април.

Лунна диета април 2010
6 април 2010, 12:37, последна четвърт
14 април 2010, 15:29, новолуние
21 април 2010, 21:20, първа четвърт
28 април 2010, 15:18, пълнолуние

moon diet april
Защо да изберем лунната диета, защото в своята същност това е един разтоварващ ден в който сме само на вода, билков чай и прясноизцедени сокове.
С какво може да ни помогне диетата? С това, че влизаме във форма и се чустваме добре в нашето тяло. Само един ден в седмицата няма да ни е достатъчен за да изглеждаме така както искаме, необходимо е всеки ден да се храним разумно и да се движим активно, поне един час всеки ден.
И ако през зимата сме качили няколко килограма неусетно сега трябва да се справим с тях.
През април зелената салата ще бъде беспорна царица на нашата трапеза, а по колко много наични можем да приготвим зелената салата. Много репички, зелен лук и чесън , първите пресни картофки. Много пресни плодове и зеленчуци, които можем да намерим в магазина.

Още едно предимство на лунната диета е, че може да бъде съчетана и с друга диета и различни физически натоварвания.
Хубавото време връща желанието ни за движение, можем да излизаме по-често на разходка, да правим кратки походи в планината, да караме колело, да плуваме или във фитнес залата.

Пожелавам на всички да са по-жизнени, лъчезарни и умсихнати през пролетта!

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized