Последни Рецепти
Последни Статии

Лунна диета януари 2013 г

Добавено в Диети

Добави към моето меню

Лунна диета януари 2013 г
Новата година започва с обещанията, които правим сами на себе си
– Да отслабнем
– Да си намерим нова работа
– Да откажем цигарите
– Да подредим нещата и света около себе си ….
Но има едно нещо, което остава постоянно през цялата година да изглеждаме добре, да бъдем здрави и да се чувстваме добре като нас самите. Затова са необходими няколко неща като позитивно мислене, здравословно хранене, активно движение, добро и сигурно семейство, работа, която да ни кара да се чувстваме полезни и ценни.
Когато хората пишат за диети някои обещават диети, които вършат едва ли не чудеса – няколко кг за няколко седмици. Ако се замислите за колко време (години) сте ги качили тези килограми как ли ще е възможно и с най-ужасните ограничения да ги свалите за няколко дена. Послушайте вътрешния си глас. За да се чувствате добре в собственото си тяло вие трябва да се грижите за него всеки ден.
И в това начинание имаме един верен помощник – това е Лунната диета.
Лунната диета означава да имаме по един разтоварващ ден в седмицата в който сме само на прясно изцеден сок, билков чай и вода.

Лунна фази януари 2013 г
05 януари 2013 – 05:59:00 ч. – последна четвърт
11 януари 2013 – 21:44:41 ч. – новолуние
19 януари 2013 – 01:46:11 ч. – първа четвърт
27 януари 2013 – 06:39:38 ч. – пълнолуние

пълнолуние
Пълнолуние, много красива Луна, снимка Д. Русева

Жената често се оценява по мерки, които не зависят от нея. Оценяват по изпъкналости и извивки на тялото – къде е плоска, равна или закръглена. Оценяват я по критериите 90-60-90, по възраст, по привлекателност … по много странични признаци, които няма как да разкажат каква е тя наистина.
Но ако една жена може да бъде измерена , нека се използват мерки, които жената може да контролира, които показват каква е тя и каква иска да бъде.
Защото всяка жена знае, че мерките – това са статистика, а статистиката лъже

текста е от реклама на Nike. Вземата от книгата на Гай Кавазаки „Революционен продукт. Как да бъде създаден и представен на пазара“ (преводът е наш)

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории