Последни Рецепти
Последни Статии

Лунна диета юли

Добавено в Диети

Добави към моето меню

Лунна диета юли
Лято с пресни плодове и зеленчуци, салаtи, фрапе и летни коктейли и един проверен помощник – разтоварващата лунна диета

Юли е! Лятото е вече тук – ту жарко и горещо, ту дъждовно и мрачно. Лято нетепично за юли като време, но като настроение и очакване е време за нашата лятна почивка. Каквито и да са плановете за море и плаж, за планина или СПА хотел или за ексурзия в чужбина или просто време прекарано с близките ни – има едно нещо, което е в сила за нашите планове – искаме да прекараме по най-добрия начин. А затова е необходимо да бъдем в добра форма, а затова е необходимо да се чустваме добре и да харесваме свобсвтеното си тяло. И в това наичинание имаме един проверен помощник – лунната диета.

Лунни фази за месец юли 2010 г.:
* 4 юли 2010,19:35, последна четвърт
* 11 юли 2010,24:40, новолуние
* 18 юли 2010,15:11, първа четвърт
* 26 юли 2010,06:37, пълнолуние

arkutino

За да имаме незабравима лятна ваканция тази година ще ни е необходим и късмет с времето – да има слънце. Като на снимката от уикенда в Аркутино. И сега когато планираме ходенето в планината – най-важното е времето – да не вали – такава поръчка сме дали.

Каквото и да е лятото като време добрите навици са си добрите навици и ще ни помогнат да имаме една незабрваима лятна ваканция. И ако е необходимо можем да отлсабнем и през отпуската и да влезем във форма.
А добрият навик, който създава лунната диета е да имаме един разтоварващ ден през седмицата – един ден само на вода и прясно изцедени плодови сокове. Така ние поддържаме желаната форма, чустваме се по-свежи, по-леки и по-уверени.

reduce stress

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории