Последни Рецепти
Последни Статии

Какво искат мъжете …на 20, на 30, на 40

Добавено в Дом & Семесйтво

Добави към моето меню

Какво искат мъжете …на 20, на 30, на 40
Мъжката психика най-често минава през секса и семейството, за да стигне до приятелството.

Ако минете покрай група мъже, те задължително ще ви хвърлят оценяващ поглед, особено ако сте с къса пола. Нима мъжете обръщат внимание само на външността? На жените толкова им се иска да бъдат възприемани не само като тяло, а като интересна личност, да се цени тяхната душевност и индивидуалност.
Ето какво мислят несемейните мъже по въпроса “С какво ви привличат жените?”

20 годишните – секс и външност
Главното за мъжете на 20 години е да започнат успешна кариера. Що се отнася до жените, то колкото повече са те в “колекцията” им, толкова по-добре. И разбира се, те трябва да са красиви, за да могат да бъдат “показвани” на приятелите, т.е. да повишават мъжкото самочувствие.
Когато се запознават с жена, първата мисъл на 20-годишните е “искам ли да правя секс с нея?”. От отговора зависи и развитието на отношенията, но тези мъже като правило не се стремят към продължителни връзки – те смятат, че им е рано да създават семейство.
Към 30 годишна възраст, след редица неуспехи с привлекателни, но глупави и меркантилни момичета, във възгледите настъпва промяна – мъжете започват да разбират, че външността не е всичко и… че те също могат да изпитват чувства.

30 годишните – стабилност
На 30 години мъжете вече се замислят за семейство и осъзнават необходимостта от дом, спомнят си, че е време да създадат и дете. Те възприемат жените вече по друг начин. След периода на сексуалните експерименти те търсят жена, подходяща за съпруга и майка.
3- годишните вече знаят, че няма да прекарат целия си живот в леглото. След като успешната кариера е налице, те започват да мислят за продължение на рода. Вече изпитват нужда от стабилност в отношенията. Разбира се, привлекателно момиче винаги ще предизвика силно сърцебиене у тях, но истински интирес вече предизвикват по-прозаичните неща – те търсят жена, която може да им роди здраво дете, а не фотомодел или манекенка, мислещи само за своята външност.

40 годишните – компаньонка и приятелка
На 40 и все още неженен?!…
… Той е или твърде привързан към майка си, или твърде много време е прекарвал на работното си място. Във втория случай обикновено е налице добра кариера, но мъжът се чувство ужасно самотен, защото няма с кого да сподели своя успех. Мъжете на 40 са по-големи материалисти, отколкото 30-годишните. На тях им трябва жена, която да се грижи за тях и с която да се чувстват добре. Ако една жена е готова за това, този мъж е неин.
Когато се запознават с жена, 40-годишните обръщат внимание на външността, но ако разберат, че не могат да изградят продължителни отношения, бързо изгубват интерес. Те искат да са с жени, които се смеят на техните шеги и споделят техните интереси, които ще се грижат за тях, но и сами се нуждаят от внимание. Вече не става въпрос да се намери просто любовница или съпруга, но и приятел.
На тази възраст мъжете се интересуват много от характера на жените. Интересни ли са те? А добри? Много важен фактор е и умението на жената да готви и да се справя с битовите проблеми.
Този подход може би ви се струва безсърдечен? Усещате нужда от романтика и секс? Тогава си спомнете 20-годишните младежи, на които не им трябва нищо друго освен това.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории