Последни Рецепти
Последни Статии

Пилешко филе “Валдостана”

Добавено в Ястия с пиле

Добави към моето меню

Пилешко филе “Валдостана”

за 2 порции:
500 г пилешки гърди (2 парчета)
200 г кашкавал
200 г шунка
200 мл бяло вино
соев сос
черен пипер, къри на вкус

Разчуквате пилешките гърди на тънко и ги задушавате с масло в тиган.

Нарязвате шунката на триъгълници и нареждате върху месото. По същия начин добавяте и кашкавала. Оставяте да се задуши всичко за 2-3 минути под капак.

След това правите сос, като смесвате виното, соевия сос и кърито. При сервиране заливате с готовия вече сос

салатата, гарнитурата и виното са по ваш избор, както и хубавата музика. Но се получава много ефектно и вкусно, със сосче ястие за някоя съботна вечер или когато сме направили поредната крачка към някой човек

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории

1 Comment

  1. 1
    nadejda // May 17th, 2006 at 9:59 pm

    Izglejda mi vkusno i pravilno kato sachetanie.shte go probvam.