Последни Рецепти
Последни Статии

Пълнен шаран на фурна

Добавено в Наши гости, Ястия с риба и рибни продукти

Добави към моето меню

Пълнен шаран на фурна

pylnen sharan
Продукти:
1 шаран
5 средно големи глави лук
500 г гъби
1 ябълка
1 връзка магданоз
6 филии хляб
200 г финно смлени орехи
Сол и черен пипер, на вкус

Начин на приготвяне
• Лука и магданоза се нарязва на ситно, ябълките и гъбите на кубчета.
• Хляба се минава през чопър (кухненски робот или се прави на трохи с ръце).
• Запържваме първо лука до омекване, прибавят се гъбите, в последователност ябълките и накрая смесения хляб с магданоза. Всичко се смесва добре.
• Добавяме суровите орехи. Овкусява се с черен пипер и сол и се и шарана се пълни с плънката.
• Пече се на загрята фурна на 200градуса за около 1 час и 30 мин.

Бон апети

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории