Последни Рецепти
Последни Статии

Великденска салата

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

  • 8 сварени яйца
  • 80гр масло
  • черен пипер
  • сол на вкус
  • 16 листа от зелена салата
  • 16 репички

Яйцата се режат на половинки, жълтъците се вадят и се размачкват с маслото, солта и черния пипер. Сместа се пълни в белтъците и се сервира с къдрави зелени салатки и розички от репички

Това е класическия вариант на тази салата, намерен в книгите. В преработен от мен вариант.
Яйцата се разрязват на половинки. Жълтъците се смачкват с настъргано сирене и мойонеза и се подправят на вкус с черен пипер, получава се вкусен крем. В половинките яйца се шприцова от сместа.
Половинките яйца се подреждат върху листа от зелена салата и се аранжират с разрязани като розички – репички.

април 27 2005

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized