Последни Рецепти
Последни Статии

Скумрия филе във вино

Добавено в Ястия с риба и рибни продукти

Добави към моето меню

  • 4 скумрии
  • 1 чаша бяло вино
  • 1 чаша вода
  • 1 глава лук
  • 2-3 скилидки чесън
  • 1 дафинов лист
  • лимон
  • смлян черен пипер
  • магданоз

Виното, водата, нарязания лук и чесън заедно с подправките варите 5 минути, след което ги оставяте да изстинат. В изстиналия бульон поставяте почистените скумрии и варите на тих огън около 15-20 минути, до готожност на рибата. Оставяте ги да изстинат в бульона. Отсрянявате костите на рибата, нарязвате ги на парчета и ги подреждате върху равна чиния. Бульонът варите докато се изпари половината и като изстине се излива върфу скумриите. Накрая украсявате с магданоз и парченца лимон.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории