Последни Рецепти
Последни Статии

Зеленчукова яхния с патладжани

Добавено в Ястия без месо

Добави към моето меню

  • 4 патладжана
  • 3-4 глави лук
  • 5 домата
  • няколко скилидки чесън
  • 2 с.л. нарязан магданоз
  • олио за пържене
  • 1 с.л. червен пипер
  • 1 дафинов лист
  • черен пипер на вкус

Обелете и нарежете патладжаните на кубчета и ги оставете да се отцедят. След половин час ги запържете. Добавете последователно нарязания лук, чесън и настърганите домати. Когато заври посипете с червения пипер, прибавете дафиновия лист и долейте малко топла вода. След 10 мин изсипете ястието в тавичка, поръсете с черен пипер и запечете.

Сервирайте ястието топло поръсено с нарязан магданоз и салата от домати

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории