Последни Рецепти
Последни Статии

Кисели краставички с копър и лук

Добавено в Туршии

Добави към моето меню

  • 2кг дребни карставучки корнишони
  • 500гр лук
  • 1 връзка копър и цвят копър
  • черен пипер
  • синапено семе (по желание)
  • 500мл вода
  • 500мл оцет
  • 200гр сол

Измийте краставичките добре. Разтворете солта в 3л вода и залейте краставичките. Оставете ги да престоят 12часа. Отцедете ги след това. Обелете лука и го нарежете на кръгчета. Подредете краставичките, лука и копъра плътно в буркани.

Възварете водата и оцета и залейте краставичките със саламурата.

Запечатайте бирканите херметически с капачки и стерилизирайте 15минути.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории

7 Comments

  1. 1
    Lyudmil Angelov // April 5th, 2011 at 7:50 pm

    super

  2. 2
    Lyudmil Angelov // April 5th, 2011 at 7:50 pm

    super

  3. 3
    Lyudmil Angelov // April 5th, 2011 at 7:50 pm

    super

  4. 4
    Lyudmil Angelov // April 5th, 2011 at 7:50 pm

    super

  5. 5
    Lyudmil Angelov // April 5th, 2011 at 7:50 pm

    super

  6. 6
    Lyudmil Angelov // April 5th, 2011 at 7:50 pm

    super

  7. 7
    Lyudmil Angelov // April 5th, 2011 at 7:50 pm

    super