Последни Рецепти
Последни Статии

Татарски кюфтета

Добавено в Ястия с месо

Добави към моето меню

  • 500-700 г смляно месо
  • 2 нарязани на дребно глави лук
  • 1 яйце
  • 100 г кашкавал
  • сол, черен пипер, кимион, сол – на вкус
  • лют червен пипер – по желание
  • 1/2 ч.ч. бира

Омесете добре каймата с останалите продукти и оставете да почива на хладно 1-2 часа. Оформете кюфтетата, наредете ги върху предварително намазаната с мазнина и подгрята скара и ги изпечете. За обръщане използвайте дървена лопатка. Не ги бодете с вилица, тъй като ще изтече сока.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории