Последни Рецепти
Последни Статии

Любовен хороскоп Стрелец

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Любовен хороскоп Стрелец 2010

strelec
Стрелец

Семейният живот на родените под знака на Стрелец през 2010 година ще започне с леко охлаждане в отношенията. През първата половина на годината в семейното гнездо могат да възникнат конфликти и разногласия. Ще се наложи много да се потрудите за да решите всички проблеми.
При някои двойки може да се влошат отношенията заради тайна, която ще представи вашия партньор в нова светлина. Затова не трябва нищо да се скрива, премълчава и да не извършвате необмислени постъпки.
С най-много проблеми ще се окажат април и май. За много Стрелци решаването на финансовите проблеми ще се окаже условие за семейно благополучие.
С наближаване на лятото проблемите ще бъдат преодоляни и всички конфликти ще утихнат и ще бъдат преодоляни. Есента ще донесе на всички Стрелцу любов и взаимно разбиране и ще решите успешно семейните проблеми. Хармония и разбирателство ще цари във вашия дом.

Самотните представители на зодия Стрелец то романтичните отношения може да се превърнат в нещо по-сериозно, макар и първата половина на 2010 да не е много благоприятна.
Лятото ще донесе нови контакти, любов и взаимност. През тази година личното щастие е напълно достижимо.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории