Последни Рецепти
Последни Статии

Пий и отслабвай

Добавено в Диети

Добави към моето меню

Вода Саси
Пий и отслабвай

Знаете го, чували сте го неведнъж, че трябва да се пият около осем чаши вода на ден за правилна хидратация на организма. Пиенето на вода и включването в менюто на продукти, които съдържат много вода като диня, пъпеш, краставици, зелени зеленчуци, плодове носи големи ползи за здравето и поддържа правилен баланс на течностите в организма, предпазва от задържане на вода, а също така предотвратява запек, който може да причини дискомфорт, болки и подуване на корема.
Осем чаши вода на ден е само ориентир. Течностите, които са ни необходими зависят от нивото на активност на организма
Това е една напитка, която ще ви допадне. Тя е включена в Flat Belly Diet, като се препоръчва да се пие 4 дни, това е т.н. летящ старт, за нея може да научите на http://www.prevention.com
Сега ви представяме самата напитка, която е лесна за приготвяне – нарича се вода на Sassy, по името на специалиста по здравословно хранене Синтия Сас (Cynthia Sass)
Съставките не са само за аромат – джинджифилът – спомага за успокояване на стомашно-чревния тракт. Ускорява метаболизма.

Sassy Water

Sassy Water: A Flat Belly Diet Staple

Продукти
8 чаши вода
1 ч.л. стрит джинджифил
1 краставица, нарязана на тънки кръгчета
1 лимон, нарязан на тънко
10-15 листа мента, свежа

Вечерта смесвате всички продукти в голям съд и заливате с вода. Поставяте в хладилник. Изпивате я през деня, на няколко пъти по една чаша.
Независимо, че е създадена като част от диета, тя може да се пие по всяко време. Всъщност такава напитка приготвям редовно през лятото в каната смесвам краставица, лимон или плодове и кубчета лед, самата вода става по-ароматна.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории