Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп Скорпион 2010

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп Скорпион
За родените под знака на Скорпион 2010 ще донесе много промени, както в личния живот, така и в професионалния. Взъможна е дори промяна на дом, град, страна.

scorpio

Има голяма вероятност и в промяна на кръга на познатите, на социалната група.
Очаква ви преоценка на ценностите и духовно израстване. Животът ще ви научи как да бъдете отговорен за себе си, за собствените си решения и постъпки. Ще ви научи и да споделяте спостигнатите успехи със семейството, колегите и приятелите.
Ще ви научи да правите компромис.

През 2010 пътят и пътуването ще станат неотменна част от вашия живот. Работата, творческата реализация и семейството ще бъдат в центъра на вашето внимание през цялата година.

Пазете добрите отношения с роднините и близките ви хора. Тези хора са вашата сила и в нужния момент ще получите подкрепа от тях.

Любов и семейството
За несемейните Скорпиони 2010 ще бъде успешна, очаква ви ново запознанство и намиране на вашата половинка. А семейните Скорпиони могат да очакват дете в семейството. Очакваната поява на дете в семейството ще направи шарени и с позитивна цел вашите дни.

Като се започне от февруари ви очаква прилив на сили, а във вашето обкръжение ще се появи човек, който ще се бори за вашето внимание.
Любовта ще ви даде импулс и сили за творчески подем, нещо което задължително ще се случи през 2010, ако следвате вашия вътрешен глас и ще я превърне в една от най-ярките години за вас.

Могат да се случау спорове и недоразумения с партньора, сцени на ревност и бурно изясняване на отношенията. Не губете контрол над себе си и истуацията. Направлявайте вашата енергия в позитивна посока, без да ставате агресивни и нападателни към близките си.

Здраве
През зимата има риск от получаване на травми, затова бъдете внимателни в домакинската работа, така и на работа и по време на пътуване.
Промените, които ще настъпят във вашия живот ще изискват много сили. Ще можете да ги възстановите като ходите повече пеша, плуването и играта, контакта с деца ще бъде най-добрия релакс през 2010 за Родените под знака на Стрелец.

Най-доброто време за почивка е юли или септември. Възможно е да поискате да бъдете сам, заради натрупаната умора и минали разочорования. Опитвайте се да прекарате времето си с полза – да опознавате непознати страни, да се запознавате с нови места. Новите впечатления и емоции ще бъдат най-доброто средство срешу умората.

Успех
Пролетта ще донесе във вашия живот дългоочаквания успех. За вас ще се радват близки и познати. Ако сте творческа личност ви очаква вдъхновение и нови креативни идеи.

В края на годината ще имате любовта на близките си и признанието на околните. Възможно е дори да стане известен.
Само не забравяйте да споделите вашия успех с тези, които са ви помогали по пътя към успеха.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории