Последни Рецепти
Последни Статии

В коя възраст сексът е най-важен

Добавено в Дом & Семесйтво

Добави към моето меню

В коя възраст сексът е най-важен
или една жена на 40 години

Кога настъпва максимума в женската сексуланост? На 20? На 30? Британски учени направили проучване и стигнали до извода, че сексуланият пик при жените настъпва на 40 години.
В проучването са участвали повече от 2 000 жени на възраст над 50 години. На въпроса на каква възраст сексът е имал най-голямо значение за тях отговорът е бил на 40 години и повече. Да, този отговор някак е в противоречие с нашата славянска природа и възпитание, но ако се замилим една жена на 40 години днес е добре изглеждаща, можеща и искаща. Можеби има основание в този извод и да се съгласим с него, защото 77% от представителките на нежния пол, са отговорили, че сексуално най-активни са били на възраст от 40 до 50 години. А 82% жени са признали, че именно на тази възраст сексът е бил най-важен в техния живот.

Тези изводи се потвърждават и от други изследвания. Социалози от САЩ са доказали, че жените в тази възраст правят по-често секс от младите момичета.

Тази закономерност се обеснява с това, че именно на тази възраст жените са най-опитни сексуално, не се притеснява от своето тяло и получава удоволствие от контакта с нейния партньор.

Или, ако се върнем към старата поговорка “Ако младостта знаеше, ако старостта можеше” то за съвременната жена тя би звучала така – на 40 години жената е все още млада, знаеща и можеща.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории