Торта Шарлота с бишкоти
Добави към моето меню
Торта Шарлота с бишкоти
Рецепта споделена от Мария Георгиева
Продукти
1 пакет бишкоти
200 г сладко (в случая от къпини)
За крема:
250 г сирене “Филаделфия
2 яйца
100-150 г.захар в зависимост от това колко сладко предпочитате да бъде
Начин на приготвяне
• Сладкото е разредено с вода и кипнато на котлона така, че да се получи сироп в който се потапят бишкотите
• Сиренето се разбива добре със захарта,прибавят се жълтъците и предварително разбитите на сняг белтъци.
• Редим бишкоти, крем, като завършваме с крем и сладко или плодове според вкуса и сезона за вашата торта шарлота.
Да ви е сладко!