Sofia Restaurant Week за седми път
Добави към моето меню
Какво: Sofia Restaurant Week в три града
Къде: София, Пловдив, Варна
Кога: от 21 до 29 септември 2019 г.
Sofia Restaurant Week за първи път излиза извън пределите на столицата, за да предложи на любителите на качествените ресторанти кулинарно преживяване на три различни места в България – Пловдив, Варна и София.
Седмото издание на Фестивала на ресторантите се завръща за новото си есенно издание с още по-интересни предложения за кулинарно преживяване в над 52 ресторанта в София, в Европейската столица на културата – Пловдив и в морската ни столица – Варна. Водещи шеф-готвачи са подготвили за почитателите на качествената кухня и неустоимата фестивална атмосфера авторски и вкусни менюта с ястия, които ще срещнете само по време на събитието.
Вкусно предложение от Ресторант Таланти на Кулинарна Академия
За фиксирана цена от 30 лв. за куверт ще получите възможност да изберете от две тристепенни менюта, които шеф-готвачите на отделните ресторанти са подготвили единствено и само за фестивалните дни.
Изисканите ястия ще бъдат успешно подкрепени от специалната винена селекция на Bibendum на преференциална цена за Restaurant Week от 12 вина с различен произход, цвят и вкус. Всеки от ресторантите ще предложи на участниците във Фестивала най-доброто вино за своите ястия.
Резервация за всеки един от ресторантите, участващи във Фестивала, ще може да бъде направена от 11 септември на www.restaurantweek.bg, като за верните фенове на събитието, участвали в предишни негови издания, възможността за избор ще бъде отворена още на 9 септември.
От Mastercard дават възможност да гарантирате предварително своята резервация като платите куверта си с тяхна карта, както и да спечелите награди и комплименти по време на кулинарното преживяване.
Целта на Restaurant Week е да предложи на любителите на добрата и вкусна храна възможност в рамките на 9 дни да опитат различни и уникални ястия в най-добрите ресторанти в България. Всеки един от участниците може да остави