Последни Рецепти
Последни Статии

Задушена съомга

Добавено в Ястия с риба и рибни продукти

Добави към моето меню

Задушена сьомга
Какво е необходимо за да приготвим сьомга по този начин за 4 порции
около 1 кг сьомга
1 глава кромид лук
1 с.л. ябълков оцет
100 мл бяло вино
2 с.л. сметана

* Сьомгата се почиства и се отделя филето
* В съд с капак се задушава рибата заедно с нарязания лук на шайби, оцет, вино и сметаната
* Рибата се изважда. Проверява се с вилица, трябва да може да се раздроби лесно
* Сосът се вари още 3 мин и се сервира отделно от рибното филе

Може да поднсесете с гарнитура по ваш вкус – листа зелена салата, рукола, домати, краставици. Може да поднесете и със задушени зеленчуци

Рецептите със сьомга са лесни и здравословни

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории