Супа в началото на пролетта
Добави към моето меню
През зимата една топла супа прави чудеса – действа засищащо и сгряващо. В началото на пролетта, когато още не сме се хванали зелено е хубаво да присъстват в менюто ни. Такива са супите от кореноплоди.
Мъдър вариант е да отделите половин час и да приготвите супа – домашна храна, идеална и за обед, и за вечеря, когато по принцип е добре да се хапва по-леко.
Предлагаме ви няколко свежи супи с никаква или с минимум мазнина, но пък с полезни зеленчуци. Те са вкусни и топли, и студени.
А когато първата коприва и лопуш са избили, по стара традиция – зелените супи са на трапезата ни.
Крем супа със спанак и коприваПролетна, зелена и очарователно вкусна!
Супа от спанакТова е може би най-вкусата рецепта за пролетна супа със спанак. Може и с коприва да се приготви